Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M-72H 1958m.

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M-72H

Standartinė Wital »

Greičiausiai nuvilsiu Jus kolegos, tačiau šių juostelių nedarysiu. Puiku būtų atlikti taip vadinamą "tobulą" (kruopščią) restauraciją, tačiau esu per mažai patyręs tokiems darbams, o mokėti už kiekvieną darbą kurio nemoki daryti reikalauja daug pinigų, kurių dažnai pritrūksta :| Tvarkydamas šį motociklą dar daug pats išmokstu, gaila, kad praktikojuosi su tokiu motociklo modeliu, bet galbūt aš jo nesugadinsiu :-) o ateityje vis tobulinsiu jo būklę. Vis dėl to visi Jūsų komentarai ir kritikos yra labai laukiamos :wink:
Vartotojo avataras
Mažvydas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Mažvydas »

be reikalo nuleidi rankas, reik daryti kuo geriau, nes dazniausiai kas buna laikina tampa pastovu ir ateityje i tai jau nebekreipiama demesio :wink: taip, kad jei dabar nepadarysi to, ateityje irgi mazai sansu, kad tai sutvarkysi :wink:
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M-72H

Standartinė Wital »

Na, entezjazmo tikrai pakanka ir motociklas bus sutvarkytas. Nelaidokite projekto dėl neprivirintos juostelės :-) pažiūrėsime, pasidomėsiu kiek man tai kainuos. Galima padaryti gerai, kruopščiai, bet tada už daugelį darbų reikės mokėti pinigą, nes pats dirbu visiškai kitoje srityje, o ir kaip matot, net neturiu šiuo metu erdvaus garažo, dažymo kameros ar kitų sąlygų kokybiškiems darbams atlikti. Rankos nuleistos nebus ir padarysiu tai geriausiai kaip moku. Šitam motociklui nesutvarkyti dokumentai ir tai reikia padaryti iki pavasario, dar viena mano skubėjimo priežastis.
O grįžtant prie projekto, teko girdėti, kad alkūninio vėleno salnikas (lt: sandariklis?) padarytas iš voilako ir kaip taisyklė leidžia. Todėl motociklo gamintojai numatę skylutę prie karterio pro kur tepalai išbėgtų į įšorę. Ar mano modelio motocikle irgi taip bus? kaip tai sprendžiate kolegos?
Vartotojo avataras
arturas
Forumietis
Forumietis

Standartinė arturas »

tame dangtelyje, kur paprastai būna veilokinis salnikas isfrezuojama didesne skyle guminiam salnikui.
Vartotojo avataras
Kpect
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kpect »

pratekinamas dangtelis pagal salnika 70*58*10
70mm cia isorinis salniko diametras
EVIL !
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M72H

Standartinė Wital »

Supratau, dėkingas už patarimus, šį savaitgalį ardysiu toliau variklį, ieškosiu to mistinio veiloko :D Matyt prireiks tekintojo paslaugų...
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kęstutis 57 »

Ar čia apie tą riebokšlį, kuris tarp smagračio ir dangtelio, kuriame taip pat alkūninio guolis laikosi?
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

M72H

Standartinė Wital »

Šneku apie riebokšlį prie sankabos diskų
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kęstutis 57 »

Man tie duomenys 70x58x10 kažkaip netinka. Specialiai vasimatavau. Mano smagračio,(tos vietos kur trinasi riebokšlis) diametras 50 mm., o 70 jau dangtelyje nėra ką tekinti. Gal čia kitiems modeliams, ar aš ne ten matuoju? Iš kitos pusės jau ištekinta gamyklinė vieta guoliui-72mm.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Kęstutis 57 02 Gru 2009, 13:58, redaguota 1 kartą(us).
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
zydrunas
Forumietis
Forumietis

Re: M-72H

Standartinė zydrunas »

[/quote] grįžtant prie projekto, teko girdėti, kad alkūninio vėleno salnikas (lt: sandariklis?) padarytas iš voilako ir kaip taisyklė leidžia. [/quote]

Kad leidžia , tai tikrai. Pats norėdamas išlaikyti originalumą įdėjau naują veiloką (radau užsilikusi nuo senų laikų), ir dabar visai nesidžiaugiu rezultatu - stipriai laša tepalai. :cry: Tas pats ir dėžėj, jei dabar neklystu, ten irgi buvo kažkuris riebokšlis veilokinis. Taigi patariu iškarto keisti į normalų riebokšlį.