Dėl smėliavimo pavaizduota "bačkasmėle" tai negaliu nieko patarti, tokią planuoju įsigyti
Bet kiek žinau forume tokią naudojančių tikrai yra, taip, kad kolegos pasidalinkite įspūdžiais...
milzinas rašė:Seip smelio efektivumas yra geresnis kai ji keiti po kiekvieno smelevimo.
efektyvumas gal ir geresnis bet naudotas smelis labai svelniai smeliuoja tai yra netaip ismusa metala ,jeigu sviezias smelis metalo pavirsiu padaro kaip rupu svitrini tai naudotas kaip smulku ,ypac tinka smeliuojant aliumini
milzinas rašė:Seip smelio efektivumas yra geresnis kai ji keiti po kiekvieno smelevimo.
efektyvumas gal ir geresnis bet naudotas smelis labai svelniai smeliuoja tai yra netaip ismusa metala ,jeigu sviezias smelis metalo pavirsiu padaro kaip rupu svitrini tai naudotas kaip smulku ,ypac tinka smeliuojant aliumini
Del pavirsiaus rupumo galima naudoti,smulkesni smeli,o smeliuojant antra karta tuo paciu smeliu,labai daug dulkiu ir i svariai nusmeliuota pavirsiu yra "primusama"tu paciu isvalytu,paverstomis dulkemis rudziu,plika akimi nematoma.Tai manau jai yra smeliuojama antriniu smeliu,vistiek reiktu persmeliuoti svariu smeliu.
Tai mano nuomone.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Sveiki sauniai jus cia ysijudeje su smelevimu ,as dabar renkuosi gan galinga kompresoriu ,CCCP gamybos tai jau nebedaug man liko ir zadu startuot greitu laiku su uzbaigimu darbu kompresoriaus ,o poto reikia smeliavimo yranga pradeti rinkti ,nes tikrai geras daiktas ir garaze nepamaisys tikrai ymetu kompresoriau galva pasiziureti ,gal kokiu nuomoniu ar is patirties kanors apie tokia gali pasakyti
Paskutinį kartą redagavo Laimius 16 Sau 2010, 10:21, redaguota 2 kartą(us).
senasis kompresorius taipat neblogas ,foto matote ,bet ysigijau sita tai senajy parduosiu ,jis ir berots CCCP gamybos ,dar kitam gale uzdeta zil kompresoriaus galva pajungtas ausinimas ,sutvarkytas temipas is karterio,tai sios dvi galvos y 100ltr resivery pakele spaudima per 3.3 minutes iki 10 atmosferu ,syky yjungiau ir pamirsau tai isjungiau prie 16 atm ,tai gerai kad mano slangos nenusaude
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Panašu, kad čia N.V. kompresorius. Dar dabar tokius tebegamina. Parametrais nedaug kuom skiriasi nuo tipinio N.V. egzemplioriaus...
Modelis - Y43102A, 31 m3/h, darbinės - 7 atm.
Koks varikliukas šią "galvą" suks?