Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iž Planeta 2

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Paulius-+
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius-+ »

Raimis rašė:
Paulius-+ rašė:
Autocrossess1 rašė: Hmmm... Ar tikrai R-19?
Turi but r-18, nes pas mane ant 2 jupiterio r-18 :?
Tai čia jau laikote rimtu argumentu? Pvz., jei aš turėčiau IŽą su 10 colių ratukais nuo "Muravejaus", ar galėčiau tvirtinti, kad taip ir turėtų būti?
Pas mane orginalas :?
tel. +37068938524
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Paulius-+ rašė:Pas mane orginalas :?
Jei originalas, tai ko ta šypsenėlė tokia kreiva? Sudirbs tave tuoj IŽų žinovai į miltus... Arba mano žinias... :-)
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
eimontas
Forumietis
Forumietis

Standartinė eimontas »

Labai smarkiai abejoju ar pas iz p,j2 buvo r18 ratai ,palei mane r19.Beje r19 ratu niekas nei cinkavo nei chromavo jie pas izus dazyti visada buvo.
iz-misraine (t.y. sudetas is puse kadanors buvusiu iz modeliu)
iz-56 po truputi kapitaliskai remontuojamas
arwis
Forumietis
Forumietis

Standartinė arwis »

ratai buvo dvieju tipu. Abu r19,vienas su senesnio modelio stebule,kaip iz56 , pirmu izu,o kitas su tokia stebule kaip jaunesniu izu,taciau 19 coliu. Buve ir dazytu ir chromuotu.va pavyzdys chromuoto rato
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
valiusk
Forumietis
Forumietis

iz

Standartinė valiusk »

Kiek teko susidurti su motociklais Iž Planeta 2,ratlankiai buvo R-19 pagrinde chromuoti
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Na, manau ratų nepulsiu kitų pirkt dar, nebent pasitaikys palankus variantas. Juos pakeisti bet kada galėsiu.
Pauliau, iki vasaros nekentėsiu, bet per žiemą manau nepulsiu dažyt, o atliksiu kitus darbus, vešiu cinkuot varžtus ir kita
Vartotojo avataras
zigmasmoto
Forumietis
Forumietis

Standartinė zigmasmoto »

R18 ratai prasidėjo, kai išėjo planeta -3 ir jupiter -3. Pirmutinių Iž- planeta 2 ratlankiai buvo dažyti, tik 1972 m. išėjo chromuoti.
Beje, vairas taipogi uždėtas pradedant Iž- planeta, jupiter 3.
neskubėk ir būsi pirmas
Iž-49 1954, Iž-planeta 1963
wilkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė wilkas »

pas mane buvo iz-jupiter 2 1970metu. ratai buvo 19 chromuoti ir aliuminem stebulem ir 100 proc. originalus buvo.
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Vat vairas gali būti kad neoriginalus, nes berods originalus žemesnis būna. Gal kas norį mainyt šitą idealaus stovio į man reikiamą gerą?
Vartotojo avataras
dainius.m
Forumietis
Forumietis

Standartinė dainius.m »

ant šito ižo daugiau nei pusė dalių j,p3
JAWA 350/634/7/01 1982m.
Iž Planeta 5 1991m.
Iž Jupiter 5 1985m.
Iž jupiter 4
Iž jupiter 3 1980m.
Iž Jupiter 3 1976m.