Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

romano gaz M21 restauravimas

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

kitoks rašė:
romanis rašė: Nepatikėsit, bet kai kurie žmonės pamatę ,,armatūrą,, mano jog tai ORIGINALI volgos dalis :lol: , tada imi pasakoti kam ji skirta.
Viskas labai grazu, tik noriu paklausti, kodel nepanaudojai senojo vamzdelio perejimo? Ar ten vientisa konstrukcija?
Jeigu klausiat apie kilpą, tai ji ir liko sena, ji atsisuka nuo vamzdelio antgalio ir prisukau ant naujo vamzdelio. Ar aš ne taip supratau Jūsų klausimą?
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

mariussta rašė:Nuotraukose matosi stabdžių vamzdelių galų užvalcavimo įranga,jei teisingai išsireiškiau. Ar pirkote, ar pats kažkaip pasigaminote?
Aparatukas pirktas serviso reikmėms, tai vienas iš trijų aparatų, po kol kas jis moderniausias bent jau pas mus, (aišku yra 100 kartų geresnių :D ) bet senieji buvo kitokio tipo ir jau išėjo į savo užtarnautą poilsį :sventinti: Šis dar daug nėra dirbęs, bet po kol kas nesiskundžiam, ir tikrai patogus, jei domina galiu pasakyti kur galima įsigyti. :wink:
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

romanis rašė:
Jeigu klausiat apie kilpą, tai ji ir liko sena, ji atsisuka nuo vamzdelio antgalio ir prisukau ant naujo vamzdelio. Ar aš ne taip supratau Jūsų klausimą?
Butent, apie kilpa - viskas puiku. Buvau pamirses, kad ten du cilindriukai stovi :wink:
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

kitoks rašė:
romanis rašė:
Butent, apie kilpa - viskas puiku. Buvau pamirses, kad ten du cilindriukai stovi :wink:
Vat ir ne du turėtų būti :-) . Aš tai nežinojau, nes kaip buvo taip ir palikau, o pamatęs Andrius, sakė jog originaliai pas I II laidas turi būti po vieną priekyje.Vat kaip :wink: . Na jau nebeardysiu, nes tikrai nekils rankos, paliksiu taip.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

romanis rašė:
kitoks rašė:
romanis rašė:
Vat ir ne du turėtų būti :-) . Aš tai nežinojau, nes kaip buvo taip ir palikau, o pamatęs Andrius, sakė jog originaliai pas I II laidas turi būti po vieną priekyje.Vat kaip :wink: . Na jau nebeardysiu, nes tikrai nekils rankos, paliksiu taip.
Po vieną Pobiedoj. Volgoj- po du. Jei yra manančių kitaip- pateikit įrodymus. Tada aš pakeisiu savo nuomonę. 88888)
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

romanis rašė: Vat ir ne du turėtų būti :-) . Aš tai nežinojau, nes kaip buvo taip ir palikau, o pamatęs Andrius, sakė jog originaliai pas I II laidas turi būti po vieną priekyje.Vat kaip :wink: . Na jau nebeardysiu, nes tikrai nekils rankos, paliksiu taip.
Is kur pas Andriu tokia informacija? Pasiziurejau 1958 spalvotame kataloge ir 1959 nkyguteje. Abu variantai po du cilindriukius priekiame turi.
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

kitoks rašė:
romanis rašė: Vat ir ne du turėtų būti :-) . Aš tai nežinojau, nes kaip buvo taip ir palikau, o pamatęs Andrius, sakė jog originaliai pas I II laidas turi būti po vieną priekyje.Vat kaip :wink: . Na jau nebeardysiu, nes tikrai nekils rankos, paliksiu taip.
Is kur pas Andriu tokia informacija? Pasiziurejau 1958 spalvotame kataloge ir 1959 nkyguteje. Abu variantai po du cilindriukius priekiame turi.
Na gal aš ne taip supratau :? , bet prie progos būtinai paklausiu.
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

romanis rašė: Na gal aš ne taip supratau :? , bet prie progos būtinai paklausiu.
Forume turetu buti mano mineta knyga ir spalvotu plakatu rinkinys. Beje, plakatu rinkinyje yra labai aiskiai pavaizduota centrine tepimo sistema - panasu i labai paprasta sistema. Speju, beda butu tik surasti tinkamus guminius vamzdelius tai sistemai.
Vartotojo avataras
mariussta
Forumietis
Forumietis

Standartinė mariussta »

romanis rašė:
mariussta rašė:Nuotraukose matosi stabdžių vamzdelių galų užvalcavimo įranga,jei teisingai išsireiškiau. Ar pirkote, ar pats kažkaip pasigaminote?
Aparatukas pirktas serviso reikmėms, tai vienas iš trijų aparatų, po kol kas jis moderniausias bent jau pas mus, (aišku yra 100 kartų geresnių :D ) bet senieji buvo kitokio tipo ir jau išėjo į savo užtarnautą poilsį :sventinti: Šis dar daug nėra dirbęs, bet po kol kas nesiskundžiam, ir tikrai patogus, jei domina galiu pasakyti kur galima įsigyti. :wink:
Domina, jei galima pasakykit kur galima įsigyti.
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
romanis
Forumietis
Forumietis

Standartinė romanis »

mariussta rašė:
romanis rašė:
Domina, jei galima pasakykit kur galima įsigyti.
Isigysite: ANTANO-ROMO BUTKAUS ĮMONĖ, didmeninė, mažmeninė prekyba autodetalėmis mob. tel 868723116. Jis prekiauja stabžių vamzdeliais, antgaliais, pas jį ir aparatą vamzdeliams valcuoti pirkom.