Mano supratimu nereikėjo su tokiu projektu lįsti po BMW vėliava - galėjo sukurti kažką savo ir būtų viskas savo vietoje tada buvę.
Virgai, nunešei mano mintis apie prekinį ženklą
Iš tikrųjų tai man pavydas graužia širdį, nes vyrai kėbulą pagamino . Kad bent akies krašteliu pamačius gamybos procesą... jaučiuosi kaip
Paskutinį kartą redagavo Black 17 Gru 2009, 21:30, redaguota 1 kartą(us).
Labai giliai jus ce kapstotes, simtai pasaulyje tu repliku pridaryta, tikrai gamintojas negaudys ir nesiteis, ar dar ten ka, sakyciau jiem netgi reklama.
Gaminta naujajam rusui kokiam? Oi atsiprasau, naujajam lietuviui? Pakabukas is aukso titano deimanto sudo ant pagaliuko..... Kebulas graziai atrodo bet paskaicius apie detales pykint pradeda nuo "saldumo"..
Black rašė:Mano supratimu nereikėjo su tokiu projektu lįsti po BMW vėliava - galėjo sukurti kažką savo ir būtų viskas savo vietoje tada buvę.
Virgai, nunešei mano mintis apie prekinį ženklą
Iš tikrųjų tai man pavydas graužia širdį, nes vyrai kėbulą pagamino . Kad bent akies krašteliu pamačius gamybos procesą... jaučiuosi kaip
Man atrodo, nieko nepraradot, sakyciau, kad vyrams reiktu mokytis ziurint i "Volvo" evoliucijas, o ne atvirksciai.
Skaitau as visu atsiliepimus, tai tik juokas ima. "Man per saldu, man snobizmas, man tas man anas." Cia yra kiekvieno zmogaus skonio reikalas. Prekinis zenklas- vienetinis darbas o ne masine gamyba. Plius sio modelio replikaru dar nieks nebuvo padares. Ir kas kad Julius pasidare tokia masina, jei sau gali leist tai ko nesidaryt. Ir prie ko Volvo restauracija ir masinos gamyba. Sita kontora savo laiku yra ne viena masina prikelus, ir kiek zinau ne vienas forumietis pazysta pagrindini dirbtuviu meistra. 10 metu stebejau visa sita procesa galiu pasakyti kad dar daug kam toli grazu iki to kas cia buvo padaryta.
Nemanau, kad kazkas stengiasi paneigt ar nugincyt ta idirbi. Jis akivaizdus. Kalba kaip tik apie skoni ir apie prasme. Galima pasidaryt masina, motocikla, kosmini laiva garaze, uzdet ant jo zenkla "BMW", "Bentley", "Shuttle", padaryt prezentacija, bet ar tai tikrai bus tai? Itikint publika nedidelis menas, parasai antrastej "Unikalu!", "BMW!" ir visi tiki ir ploja rankom. Bet kaip patiket paciam?
"BMW motoro „donoro“ paieškos užtruko pusę metų, kol buvo rastas tinkamas variklis Vokietijoje"
... kazkaip abejoju... kad ten 1947 variklis... jeigu cia tas pats tai maciau kas isiurbimo kolektoriu blizgino... ir Mendoza galetu pasigirti, kad generatoriu jo gražino tie patys meistrai...
... visu svarbiause sukurti legenda... ir "teisingai" pateikimas visuomeniai...
O as nekomentuosiu.Tegul kiekvienas is musu savaip is proto eina.Ir tuo idomus pasaulis.Zinia, kad zurnalistai pucia - nieko stebetino: toks ju darbas.