Laimius rašė:o jai rimtai gal esat bande kas su juros smeliu dirbit ? o ta smeliasrove tai jau seniai aky mano patrauke ,is paziuros parasta sistema ir pistoliatas jau cia pirktinis matau ,ydomu kaip darbas su ja
grozas rašė:as matot darau is to ka turiu. nereikalingas duju balionas,armuota metaliniu kordu slanga,vamzdziai ir ventyliai nuo senos santechnikos ir t.t.
Gal turi kokia foto parodyt jau is savo daromo projakto ?
Laimius rašė:o jai rimtai gal esat bande kas su juros smeliu dirbit ? o ta smeliasrove tai jau seniai aky mano patrauke ,is paziuros parasta sistema ir pistoliatas jau cia pirktinis matau ,ydomu kaip darbas su ja
yra foto kelios,bet sumest kol kas nemoku. tiesiog nupjoviau baliona,isdroziau skyles,laukia virinimo darbai. mastau paprasta uzpylimo voztuva,bet kol kas aklavietej. fotkes darau,tai su laiku sumesiu
clemco antgalius gamina
Paskutinį kartą redagavo grozas 01 Sau 2010, 22:42, redaguota 1 kartą(us).
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...
grozas rašė:yra foto kelios,bet sumest kol kas nemoku. tiesiog nupjoviau baliona,isdroziau skyles,laukia virinimo darbai. mastau paprasta uzpylimo voztuva,bet kol kas aklavietej. fotkes darau,tai su laiku sumesiu
Jai atvirai,tai nesupratau nieko.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
grozas rašė:yra foto kelios,bet sumest kol kas nemoku. tiesiog nupjoviau baliona,isdroziau skyles,laukia virinimo darbai. mastau paprasta uzpylimo voztuva,bet kol kas aklavietej. fotkes darau,tai su laiku sumesiu
Jai atvirai,tai nesupratau nieko.
tiesiog kopijuoju Black rezervuara. parasiau kiek dar tik padares esu
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...