Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Traktoriukas

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Vartotojo avataras
gaisras
Forumietis
Forumietis

Standartinė gaisras »

kažkodėl jaučiu, kad Rudgės ir TVR nuotraukose užfiksuotas toje pačioje vietoje esantis kūrinys.
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

gaisras rašė:kažkodėl jaučiu, kad Rudgės ir TVR nuotraukose užfiksuotas toje pačioje vietoje esantis kūrinys.
Labai gerai jauti :D
Jeigu ką - tos nuotraukos darytos mano :evil: , skaneris , škias , bliet , nedirba , skant :lol: :lol: :lol: , būčiau uždėjęs ,,kopierschutz'' :wink: , a'la šitaip :
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Traktorius Fon nuosavybe?
O vieta ta pati ir as jauciu. Is arimo matosi. Bet kaip tam paciam arime atsidure du skirtingi traktoriai, kuriu vienas Fon nuosavybe, o kita vairuoja Rudge? :nežinau:
Vartotojo avataras
gaisras
Forumietis
Forumietis

Standartinė gaisras »

matomai vieta gera ten :D
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

virgas rašė:Traktorius Fon nuosavybe?
O vieta ta pati ir as jauciu. Is arimo matosi. Bet kaip tam paciam arime atsidure du skirtingi traktoriai, kuriu vienas Fon nuosavybe, o kita vairuoja Rudge? :nežinau:
O aš maniau , kad daktars Virgas senai metė g.., tpfu , vartot :shock: Nuosavybė ,,liečia'' tik fotkę :evil: O , jeigu ką , manai , kad gaila man būtų Rudgei duot tokį zirgelį pajodyt ? Ziauriai klysti :wink: Ir tau duočiau ,jei proga pasitaikytų , gelažis tai gi ne mano :lol:
+370 610 60134
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Fon rašė:
virgas rašė:Traktorius Fon nuosavybe?
O aš maniau , kad daktars Virgas senai metė g.., tpfu , vartot :shock: Nuosavybė ,,liečia'' tik fotkę :evil: O , jeigu ką , manai , kad gaila man būtų Rudgei duot tokį zirgelį pajodyt ? Ziauriai klysti :wink: Ir tau duočiau ,jei proga pasitaikytų , gelažis tai gi ne mano :lol:
Virgas mete, ir nemano, kad tau butu gaila :D , virgas tik palaiko jo akimis ziurint labai juokingai pakrypusia tema, Fon,donnerwetter, o kur gi tamstos samojo astrumas po svenciu :twisted: ? :wink:
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

Daktare , neįsiprašykim į kokią nors zoną , zona ir liks zona , kokios spalvos ji bebūtų , nors ir rūžava :wink: :lol:
+370 610 60134
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Aukso zodziai... :taip: Netampykim miegancio moderatoriaus uz usu...
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

Iš "Valstiečių laikraščio" 1990m. spalio 20d. leidinio:
"Nuotraukoje matote Antaną Keturakį iš Garliavos su savo gamybos traktoriumi. Meistrauti paskatino straipsniai apie kaimo galvočius, kuriuos perskaitė "Valstiečių laikraštyje". Padarė vienokį traktorių, po to kitokį. Šis- dešimtas..."
Gaila neturiu skanerio, idėčiau foto.
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Idek ir staripsni ir nuotraukas. Gali nufotografuot makro rezimu, nebutinai gi skanuot. Idomu...