Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Vartotojo avataras
m20fanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė m20fanas »

Mix'az rašė:Kiek tas kompresoriukas (pirma foto) naudingas (yra, buvo) su tokiu resyveriu ?
Pas mane irgi toks yra tik, vienas kaip pirštas tai mašinos padangas ilgai pučia :| .
:D į šį mažą kompresoriuką nežiūrėkite, jis tiesiog padėtas ant resiverio ir tiek 88888) orginalusis kompresorius (kuris turi stovėti ant šio resiverio) yra nuimtas ir išardytas, nes jame nutrūkęs švaistiklis :(
Vartotojo avataras
m20fanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė m20fanas »

O gal savo smeliasrove galetum pademonstruoti foto , :roll: ? resiveris geras :wink: man tokio labai reikejo ,dar gal ir reikia :roll: nes 110 ltr man mazoka resiverio :?[/quote]

Na smėliasrovės pistoleto nefotografavau atskirai :? bet kaip jau sakiau jis padarytas pagal forumiečio Milzinas pateiktą pavyzdį (yra šios temos 3-iame puslapyje) O šiaip pačiu pistoletu esu patenkintas 88888) Ačiū forumiečiams už info :geras:
diesel
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė diesel »

Black rašė:Tas guminis grybas sandarus 100%. Pas mane jį tik reikia pajudinti į šonus, kad smėlio likučiai nubyrėtų. Laiko taupymas - vienas iš pliusų. Be to, čia tas variantas, kuomet baliono galas įverstas į vidų ir atlieka piltuvėlio vaidmenį - kamštį įsukinėti/išsukinėti nebūtų patogu. Bent jau aš tokiu sprendimu esu labai patenkintas :-) .
Siandie darbe apziurinejau pramonine-gamykline smeliasrove. Ten taip pat, viens prie vieno kaip ir taviske smeliasrove. Na gabaritai kiti, bet principas toks pat. Taip, kad Black gerai nukopijuota :), liuks :)
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Susiduriaus su tokia rodos juokinga problem,pasirodo ,kad niekur neina nusipirkti normaliu komotu uzverzimui ,vedziaujausi oro linija po garaza ,tai tie komotai kaip zaisliniai ,paverzi bisky tuojau prasisuka :roll: Va rusiski tai budavo geri su varztukais ,gali sukti kiek nori ir daukartinio naudojimo :D o siti kaskoki taivanski matyt nerimti visai ,gal kas zinot kaskokiu rimtesniu :wink:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Laimius rašė:Susiduriaus su tokia rodos juokinga problem,pasirodo ,kad niekur neina nusipirkti normaliu komotu uzverzimui ,vedziaujausi oro linija po garaza ,tai tie komotai kaip zaisliniai ,paverzi bisky tuojau prasisuka :roll: Va rusiski tai budavo geri su varztukais ,gali sukti kiek nori ir daukartinio naudojimo :D o siti kaskoki taivanski matyt nerimti visai ,gal kas zinot kaskokiu rimtesniu :wink:
Rusiškos sąvaržos buvo tokios, kur sukant vielokaištį, ant jo buvo vyniojama skardinė plokštelė (pati sąvaržos juosta). Visos kitos- jau naujesnių laikų. Nusipirk ne pačias pigiausias, žinomo gamintojo (pvz. NORMA) ir nesuk kaip išprotėjęs- viskas bus gerai.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

:wink: stengsimes naudotis patarimu ,pirkau tikrai nepigiausias :roll: bet ir nebrangiausias ,uz savarza maziuke moketi po 2lt tai nera jau taip pigu :roll: :-)
Vartotojo avataras
grozas
Forumietis
Forumietis

Standartinė grozas »

chamut-savarza. man tie komotukai juokingai skamba :D
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

daug cia tu zargonu yra kur juoka kelia :lol:
Vartotojo avataras
dragis69
Forumietis
Forumietis

Standartinė dragis69 »

Kokio diametro savaržos tau reikia?