Mix'az rašė:Kiek tas kompresoriukas (pirma foto) naudingas (yra, buvo) su tokiu resyveriu ?
Pas mane irgi toks yra tik, vienas kaip pirštas tai mašinos padangas ilgai pučia.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
m20fanas
- Forumietis

-
m20fanas
- Forumietis

O gal savo smeliasrove galetum pademonstruoti foto ,
? resiveris geras
man tokio labai reikejo ,dar gal ir reikia
nes 110 ltr man mazoka resiverio
[/quote]
Na smėliasrovės pistoleto nefotografavau atskirai
bet kaip jau sakiau jis padarytas pagal forumiečio Milzinas pateiktą pavyzdį (yra šios temos 3-iame puslapyje) O šiaip pačiu pistoletu esu patenkintas
Ačiū forumiečiams už info 
Na smėliasrovės pistoleto nefotografavau atskirai
-
diesel
- Forumo rėmėjas

Siandie darbe apziurinejau pramonine-gamykline smeliasrove. Ten taip pat, viens prie vieno kaip ir taviske smeliasrove. Na gabaritai kiti, bet principas toks pat. Taip, kad Black gerai nukopijuotaBlack rašė:Tas guminis grybas sandarus 100%. Pas mane jį tik reikia pajudinti į šonus, kad smėlio likučiai nubyrėtų. Laiko taupymas - vienas iš pliusų. Be to, čia tas variantas, kuomet baliono galas įverstas į vidų ir atlieka piltuvėlio vaidmenį - kamštį įsukinėti/išsukinėti nebūtų patogu. Bent jau aš tokiu sprendimu esu labai patenkintas.
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Kaunas
-
Laimius
- Forumietis

Susiduriaus su tokia rodos juokinga problem,pasirodo ,kad niekur neina nusipirkti normaliu komotu uzverzimui ,vedziaujausi oro linija po garaza ,tai tie komotai kaip zaisliniai ,paverzi bisky tuojau prasisuka
Va rusiski tai budavo geri su varztukais ,gali sukti kiek nori ir daukartinio naudojimo
o siti kaskoki taivanski matyt nerimti visai ,gal kas zinot kaskokiu rimtesniu 
-
Raimis
- ekspertas

Rusiškos sąvaržos buvo tokios, kur sukant vielokaištį, ant jo buvo vyniojama skardinė plokštelė (pati sąvaržos juosta). Visos kitos- jau naujesnių laikų. Nusipirk ne pačias pigiausias, žinomo gamintojo (pvz. NORMA) ir nesuk kaip išprotėjęs- viskas bus gerai.Laimius rašė:Susiduriaus su tokia rodos juokinga problem,pasirodo ,kad niekur neina nusipirkti normaliu komotu uzverzimui ,vedziaujausi oro linija po garaza ,tai tie komotai kaip zaisliniai ,paverzi bisky tuojau prasisukaVa rusiski tai budavo geri su varztukais ,gali sukti kiek nori ir daukartinio naudojimo
o siti kaskoki taivanski matyt nerimti visai ,gal kas zinot kaskokiu rimtesniu
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Laimius
- Forumietis

-
grozas
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis