Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
Laimius
- Forumietis

As su pneumo puska dirbu garaze kai auto remontuoju ,tai man su ja galima sekmingai dirbti nuo 8 atm iki 6 atm ,o va jau su vienu baru nelabai toks intervalas tinka .Man isvis butu geriausias intervalas ,kad nuo kokiu 10 atmosferu virsus butu ,o ysijungtu nuo 6 bar ,kad zingsnis butu per 4 atmosferas 
-
Laimius
- Forumietis

imantas rašė:Kokiems darbams reikalingas tas tikslumas, kada išsijunginėja ir junginėjasi mažiau nei 1 atm intervale ?Laimius rašė:su vienu baru tai visai sudsjau man nepatinka kad kas 2 bar reguliuojasi ,o situ reliu reik ant aleksoto turgaus pirkt ,galima rast ir uz 80 lt .
O su 1 baru tai suds ,ta ir noriu paskyti kad nereikalingas toks tikslumas ,man geriau kuo didesnis zingsnis .
-
imantas
- Forumietis

Kažko panašaus jums reikia kaip suprantu :
http://www.interautomatika.lt/index.php?-304765338
Pas mane panašaus principo stovi, bet rusiškas, nusistatai kiek nori žiūrėdamas į skalę.
http://www.interautomatika.lt/index.php?-304765338
Pas mane panašaus principo stovi, bet rusiškas, nusistatai kiek nori žiūrėdamas į skalę.
-
zil130
- Forumietis

Tai nelabai supratai. Esmė ta, kad min 1 bar o max aš nerašau nes jis, suprask irgi reguliuojasi. Yra atskiri du varžtai. Vienas reguliuoja slėgį, prie kurio kompresorius išjungiamas, o kitas varžtas reguliuoja slėgio perkrytį, t.y. kada kompresorius įsijungs. Apie tavo rėlę galiu trumpai papasakot, dažniausiai nulūžta įjungimo išjungimo mygtukas ir prakiursta membrana. Ji turi kainuot max 50 ltl. už 90 ltl jau reikalauk vokiškos. O vat tos neturi kažkokių būdingų trūkumų.Laimius rašė:imantas rašė:Kokiems darbams reikalingas tas tikslumas, kada išsijunginėja ir junginėjasi mažiau nei 1 atm intervale ?Laimius rašė:su vienu baru tai visai sudsjau man nepatinka kad kas 2 bar reguliuojasi ,o situ reliu reik ant aleksoto turgaus pirkt ,galima rast ir uz 80 lt .
O su 1 baru tai suds ,ta ir noriu paskyti kad nereikalingas toks tikslumas ,man geriau kuo didesnis zingsnis .
Slėgio perkrytis dažniausiai laikomas 2 bar. tokiu atvėju oro rinktuvas nepavargsta. O jei tau užtenka 6 bar tai, kam išvis kelt slėgį iki 10 bar. Ar tu norėdamas užlipti į 6 aukštą pirma užlipi į 8 o tada nusileidi į 6tą?
-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
zazrali
- Forumietis

vmantas rašė:O kaip pasidarei smėlio ir oro mišinio paruošimo įtaisą (tą raudoną indą pavaizduotą nuotraukoje)?
Panašiu principu kaip ir Black (7 šios temos puslapyje) ar kaip kitaip?
as dariau taip, va mano sxema be jokiu papildomu resiveriu varo iskart ir gerai antgalius darau pats keiciamus gaunasi labai pigiai smeli naudoju ta pati ,bakeli dariau is duju baliono galima padaryt didesni reiks reciau uzpylinet ,dar aisku galima tobulint ka as ir darau karts nuo karto,ka nors nupjaunu ka nors privirinu zodziu po <<xodu deistvija>>
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

labai ydomi shema ,o kaip jau mazai smelio lieka tada jau jo nepajegia srautas iskelti per virsutine anga taip iseina . O tu kiek atmosferu paduodi kaip smeliuoji su sita smeliasrove
? Ir kodel tokia smeliasrovia suskonstravai ,ar smelis ygyja didesny pagreity per virsu varydamas ,o kaip smeliuoja kaip atsuki apatiny krana ,ar pasijaucia kaskoks skirtumas ?
-
zazrali
- Forumietis

apatini atsukineju kai smelio lieka mazai o siaip gali kada nori, atsukt apatini ,pridaryt virsutini ,bet esme ta kad sukelt smelio audra viduje tuo maisant smeli ir neduodant jam susigulet nuo ko blogeja padavimas, dozavimasLaimius rašė:labai ydomi shema ,o kaip jau mazai smelio lieka tada jau jo nepajegia srautas iskelti per virsutine anga taip iseina . O tu kiek atmosferu paduodi kaip smeliuoji su sita smeliasrove? Ir kodel tokia smeliasrovia suskonstravai ,ar smelis ygyja didesny pagreity per virsu varydamas ,o kaip smeliuoja kaip atsuki apatiny krana ,ar pasijaucia kaskoks skirtumas ?