Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Oldtimer muziejus Estijoje - Virtsu miestelyje

Čia ieškokite straipsnių apie senovines transporto priemones

Moderatoriai: rcepa, Moderatoriai

boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Na del skonio nesigincysiu,bet mano nuomone stilius turi buti suderinats su aplinka ir eksponaitais..nes dabar kaip ir minejau pusiau garazas pusiau muziejus.Pats kadangi menus mokiausi tai sakau ,kad nera bendros visumos :D
868338514
Vartotojo avataras
WANDERER
Forumietis
Forumietis

Standartinė WANDERER »

boolidas rašė:Na del skonio nesigincysiu,bet mano nuomone stilius turi buti suderinats su aplinka ir eksponaitais..nes dabar kaip ir minejau pusiau garazas pusiau muziejus.Pats kadangi menus mokiausi tai sakau ,kad nera bendros visumos :D
Matomai Tamsta,mazai esate mate automobiliu ir motociklu muzieju.....priesingu atveju kitaip rasytute...
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Muziejus man irgi atrodo išties prie senos technikos suderintai :D ,tik biškį mano galva sovietinių eksponatų trūsta :( .
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

WANDERER rašė:
boolidas rašė:Na del skonio nesigincysiu,bet mano nuomone stilius turi buti suderinats su aplinka ir eksponaitais..nes dabar kaip ir minejau pusiau garazas pusiau muziejus.Pats kadangi menus mokiausi tai sakau ,kad nera bendros visumos :D
Matomai Tamsta,mazai esate mate automobiliu ir motociklu muzieju.....priesingu atveju kitaip rasytute...
Na jejgu dauguma muzieju tokie tada man jie visi nepatiktu.Esme tame ,kad perdaug visko prikrauta..Nera jokios "sistemos"...Pats interjeras gal ir butu tinkamas taciau nera jokios tvarkos,ar nuoseklumo.Automobiliai sustatyti bet kaip,todel man ir primena daugiau garaza negu muzieju..
868338514
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

boolidas rašė:
WANDERER rašė:
Na jejgu dauguma muzieju tokie tada man jie visi nepatiktu.Esme tame ,kad perdaug visko prikrauta..Nera jokios "sistemos"...Pats interjeras gal ir butu tinkamas taciau nera jokios tvarkos,ar nuoseklumo.Automobiliai sustatyti bet kaip,todel man ir primena daugiau garaza negu muzieju..
Nu žinot ne visi muziejai yra tokie turtingi,kad galėtų nusipirkt milžiniškas patalpas ir jas labai gražiai suremontuot,kad atrodytų kaip litexpo rūmai.
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

sth55 rašė:
boolidas rašė:
WANDERER rašė: Matomai Tamsta,mazai esate mate automobiliu ir motociklu muzieju.....priesingu atveju kitaip rasytute...
Nu žinot ne visi muziejai yra tokie turtingi,kad galėtų nusipirkt milžiniškas patalpas ir jas labai gražiai suremontuot,kad atrodytų kaip litexpo rūmai.
Sutinku.To ir nebutina daryti.Sitas pastatas kuriame yra muziejus puikiai tinka.Tik reiktu siek tiek kai ka pakeisti ir manau viskas butu gerai.
868338514
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Pradžiai ir šluotos užtektu tokiam kukliam muziejuj...