Sveiki,
Šiame forume yra daug nagingų žmonių, kurių vykdomi projektai ir padaryti darbai išties žavi. Manau, kad kiekvieną žmogų gariausiai apibūdina padaryti darbai, taigi neskubėjau prisistatinėti anksčiau. Pirma pristačiau savo pirmąjį projektą, Jūsų "teismui", o dabar manau jau laikas ir prisistatyti pačiam.
Taigi esu kaunietis, vardas mano Erikas, greit „stuktelės“ 40 m. Technika man miela nuo mažens, tačiau senienas prikėlinėti pradėjau tik prieš pora metų. Dėl laiko stokos ir nesibaigiančių darbų negaliu sau leisti tiesiogiai dirbti prikėlinėjant senovinę techniką. Praėjo nemažai laiko, kol subūriau bendraminčių kolegų komandą, kuri tiesiogiai dirba darbus. Vienas dirba su skardom, kitas dažo, trečias surinkinėja „agregatus“. Dalimis, technine puse rūpinuosi aš. Sprendimai taip pat lieka man.
Istorija prasidėjo nuo vieno Lanz Bulldog traktoriaus. Pirmą kartą pamačius veikiantį Lanz Bulldog, užstrigo žandikaulis... Pagalvojau, kad tai įdomu... Pirkau pirmąji Lanz Bulldog Vokietijoje, jis buvo „gero“ stovio, nes iki tol Lietuvoje matyti du egzemplioriai buvo gerokai prastesnės būklės. Po to atsirado kitas Lanz Bulldog traktorius, po to trečias, ketvirtas. Radome keletą parduodamų garo mašinų. Garo variklius po truputį prikėlinėjame taip pat. Pakeliui pasitaikė Ford Model T, kurį pavyko nupirkti gero stovio, aišku teko jį dalinai perdažyti. Laikui bėgant susirinko visai įdomi senovinių kasos aparatų kolekcija ir t.t
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Bulldog
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
Raimis
- ekspertas

-
artukas
- Forumietis

-
virgas
- Forumietis

Ta pacia, o kolega Erikas, jei neklystu yra puikiosios ten rengiamos muges "Laiko ratu" idejos autorius ir organizatorius (arba vienas is ju), todel dekui jam ir komandai ne tik uz "stringanti zandikauli" matant technika, bet ir uz visa ta demesi ir rupesti, kuri jaucia kiekvienas i muge atvykes antikvaras ir kurio, jei tai ismokstama, linkeciau ismokt kiekvienam panasaus renginio organizatoriui.
-
mariussta
- Forumietis

-
GERASS
- Forumietis

-
virgas
- Forumietis

-
GERASS
- Forumietis

Manau retas apsiimtu restauruoti tokį traktorių,kad ir dovanų gauta,galbūt dėl to,kad kainuotu ne kaip gaz21 atrestauruoti.virgas rašė:Galimybe, jaunuoliai, galimybe. Pomegis toks pat kaip ir visu musu.GERASS rašė:Pakankamai unikalus potraukis tokiai tehnikai
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
-
Jawistas
- Forumietis