Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Bulldog

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Bulldog
Forumietis
Forumietis

Bulldog

Standartinė Bulldog »

Sveiki,
Šiame forume yra daug nagingų žmonių, kurių vykdomi projektai ir padaryti darbai išties žavi. Manau, kad kiekvieną žmogų gariausiai apibūdina padaryti darbai, taigi neskubėjau prisistatinėti anksčiau. Pirma pristačiau savo pirmąjį projektą, Jūsų "teismui", o dabar manau jau laikas ir prisistatyti pačiam.
Taigi esu kaunietis, vardas mano Erikas, greit „stuktelės“ 40 m. Technika man miela nuo mažens, tačiau senienas prikėlinėti pradėjau tik prieš pora metų. Dėl laiko stokos ir nesibaigiančių darbų negaliu sau leisti tiesiogiai dirbti prikėlinėjant senovinę techniką. Praėjo nemažai laiko, kol subūriau bendraminčių kolegų komandą, kuri tiesiogiai dirba darbus. Vienas dirba su skardom, kitas dažo, trečias surinkinėja „agregatus“. Dalimis, technine puse rūpinuosi aš. Sprendimai taip pat lieka man.
Istorija prasidėjo nuo vieno Lanz Bulldog traktoriaus. Pirmą kartą pamačius veikiantį Lanz Bulldog, užstrigo žandikaulis... Pagalvojau, kad tai įdomu... Pirkau pirmąji Lanz Bulldog Vokietijoje, jis buvo „gero“ stovio, nes iki tol Lietuvoje matyti du egzemplioriai buvo gerokai prastesnės būklės. Po to atsirado kitas Lanz Bulldog traktorius, po to trečias, ketvirtas. Radome keletą parduodamų garo mašinų. Garo variklius po truputį prikėlinėjame taip pat. Pakeliui pasitaikė Ford Model T, kurį pavyko nupirkti gero stovio, aišku teko jį dalinai perdažyti. Laikui bėgant susirinko visai įdomi senovinių kasos aparatų kolekcija ir t.t
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Sveikinu prisistačius.
Malonu su Jumis bendrauti. O technika- išskirtinė, Lietuvoje dažniausiai vienintelė.
Gero laiko forume. :-)
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
artukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė artukas »

Ar tik ne ta pacia technika siuo metu galima pasigereti Urmo bazes teritorijoje?
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Ta pacia, o kolega Erikas, jei neklystu yra puikiosios ten rengiamos muges "Laiko ratu" idejos autorius ir organizatorius (arba vienas is ju), todel dekui jam ir komandai ne tik uz "stringanti zandikauli" matant technika, bet ir uz visa ta demesi ir rupesti, kuri jaucia kiekvienas i muge atvykes antikvaras ir kurio, jei tai ismokstama, linkeciau ismokt kiekvienam panasaus renginio organizatoriui.
Vartotojo avataras
mariussta
Forumietis
Forumietis

Standartinė mariussta »

Malonu, kad tokių žmonių daugėja mūsų forume, o tuo labiau kauniečių. Esu ne kartą apžiūrėjęs jūsų techniką, krito į akis labai kruopščiai atliktas darbas. Sėkmės ateities projektuose :puiku:
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
Vartotojo avataras
LEWIS
Forumietis
Forumietis

Standartinė LEWIS »

Prisidedu prie visų sveikintojų :!: Išties puiki technika :!: (mano nekartą apžiūrinėta iš arti)
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

Sveikinu prisistačius :draugai: ,Pakankamai unikalus potraukis tokiai tehnikai :-) ,šauniai atrodo technika ir kruopščiai atliekami darbai.Ar garo mašina matoma nuotraukoje dirba?
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

GERASS rašė:Pakankamai unikalus potraukis tokiai tehnikai
Galimybe, jaunuoliai, galimybe. Pomegis toks pat kaip ir visu musu.
Vartotojo avataras
GERASS
Forumietis
Forumietis

Standartinė GERASS »

virgas rašė:
GERASS rašė:Pakankamai unikalus potraukis tokiai tehnikai
Galimybe, jaunuoliai, galimybe. Pomegis toks pat kaip ir visu musu.
Manau retas apsiimtu restauruoti tokį traktorių,kad ir dovanų gauta,galbūt dėl to,kad kainuotu ne kaip gaz21 atrestauruoti.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Sveikas prisistates,kai bunu prie bazes visada nueinu sios technikos pasiziureti :-) Grazi :wink: