Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

iž motociklas

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
valiusk
Forumietis
Forumietis

Standartinė valiusk »

Apsaugos keliams -nepriklauso
Paulius-+
Forumietis
Forumietis

Standartinė Paulius-+ »

Ar tikrai tie galiukai tiuningas , pas mane ant jupiterio2 toki patys :roll:
tel. +37068938524
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

Paulius-+ rašė:Ar tikrai tie galiukai tiuningas , pas mane ant jupiterio2 toki patys :roll:
tikrai :-)
arwis
Forumietis
Forumietis

Standartinė arwis »

Ratu stebuliu dangteliai neturetu buti dazyti. arba cia tik optine apgaule tokia ,nes foto aiskiai nesimato :D
+37063949315
Visada domina automobiliu valstybiniai numeriai.
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Drisciau pasigincinti kad cia orginalu pagal metus,nes as turiu toki pati tokiu paciu metu tai atrodo kitaip,skiriasi stopas,duslintuvai,nera posukiu.
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Re: iž motociklas

Standartinė sth55 »

Gabris rašė:Sveiki, šiandien gavau dovanų tokį iž'a. Koks tai modelis? 1966m gamybos. Kas neorginalu? Kas papildomai pridėta? Giminaitis buvo pirkęs visiškai naują, važinėjo 4metus, kol įsigijo moskvich'ių ir nuo to karto nebuvo užkūręs. 27 metus motociklas stovėjo nejudintas (paskutinė TA 1983m). Dokumentai jau sutvarkyti lietuviški. Užvest nebandžiau, bet prasisuka variklis. Bakas neprirudijęs, nes buvo užpiltas pilnas benzino prieš pastatant. Gal ką nors domina jis (rašyti i pm, skambinti ar sms)?
:soke: :soke: :soke: :soke: :soke: :puiku: geri tie giminaičiai pas jus.Dėl veidrodžio ir priekinio sparno bumos nuo purvo kyla klausimų man.
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Jawistas rašė:Drisciau pasigincinti kad cia orginalu pagal metus,nes as turiu toki pati tokiu paciu metu tai atrodo kitaip,skiriasi stopas,duslintuvai,nera posukiu.
taigi jau pasakė, kad visi šitie netinka. Na dėl stopo nesakė. O posūkiai tai plika akim matosi, kad pritiurlinguoti
Rootis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Rootis »

Jawistas rašė:Drisciau pasigincinti kad cia orginalu pagal metus,nes as turiu toki pati tokiu paciu metu tai atrodo kitaip,skiriasi stopas,duslintuvai,nera posukiu.
Mano iž p-2 69m. stopas ir duslintuvai tokie patys kaip šiose foto (tik be minėtųjų švilpukų).
Jawistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawistas »

Rootis rašė:
Mano iž p-2 69m. stopas ir duslintuvai tokie patys kaip šiose foto (tik be minėtųjų švilpukų).
69 nesigincinu,bet pas mane 66 ir as isitikines kad 100 procentu orginalus.
Vartotojo avataras
Gabris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gabris »

Jawistas rašė:
Rootis rašė:
69 nesigincinu,bet pas mane 66 ir as isitikines kad 100 procentu orginalus.
Pats įsitikinęs ar literatūros gali pateikt? Kokie tada turi būt?
tel 864140582 senienų reikalais galima skambint betkuriuo paros metu :wink:
mail: gabrisx@gmail.com