Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Vartotojo avataras
grozas
Forumietis
Forumietis

Standartinė grozas »

man teko matyt kaip ten denge,klijavo,kitus burtus dare,bet visgi maximalaus rezultato pasieke kai pasidare mini smeliasrove. o as mastau universaliau:
ar neuztektu tokiems darbams tik plonesnio antgalio...

plius,pamascius racionaliai,suedus mazo diametro angali ji gali nesunkiai pritaikyt kaip didelio diametro...
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Na gal ir nieko smulkaus diametro antgaly tureti ,bet kaskaip kiek pamastau tai ateity visi smeliuojami daiktai dazniausiai bus smeliuojami dideli :Lietuva:
simtas
Naujokas
Naujokas

Standartinė simtas »

Sveiki, perskaičiau šią temą ir nusprendžiau pasigaminti smeliasrovę, nes tikrai geras daiktas, pravers. Iškilo keletas klausimų:

1. Nelabai suprantu kam reikalingas vamzdis slėginio indo viduje. Juk jei smėlis užpils oro padavimo angą, tai ateinantis oro srautas jį išpūs ir viskas turėtu būti normaliai. Ar aš kažką netaip galvoju?
2. Smėliabačkei naudosiu mašininį dujų balioną. Ir galvoju kur geriau būtų jungti oro padavimą į ją. Ar per vidurį ar, kaip darė Zazrali, baliono apačioje? Kuriuo atveju būtų pasiekiamas geresnis efektas?

Tiesa kompresorių naudosių N.V. Taigi kažin kokių oro parametrų nepavyks išgauti.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

O gal tu paskaityk sia tema atidziau, ir suprasi kad kogero sioje temoje Black smeliasrove yra rimciausias projaktas ,daryk kaip jo ir turesi daikta :signalai:
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

simtas rašė:Sveiki, perskaičiau šią temą ir nusprendžiau pasigaminti smeliasrovę, nes tikrai geras daiktas, pravers. Iškilo keletas klausimų:

1. Nelabai suprantu kam reikalingas vamzdis slėginio indo viduje. Juk jei smėlis užpils oro padavimo angą, tai ateinantis oro srautas jį išpūs ir viskas turėtu būti normaliai. Ar aš kažką netaip galvoju?
2. Smėliabačkei naudosiu mašininį dujų balioną. Ir galvoju kur geriau būtų jungti oro padavimą į ją. Ar per vidurį ar, kaip darė Zazrali, baliono apačioje? Kuriuo atveju būtų pasiekiamas geresnis efektas?

Tiesa kompresorių naudosių N.V. Taigi kažin kokių oro parametrų nepavyks išgauti.
Kad suprasti katra geriau,turi pasidaryti dvi ir zinosi kuris varijantas geresnis :D
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

:?
Paskutinį kartą redagavo Laimius 06 Lap 2012, 13:32, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Dar nesuvirinti stuceriai yeinanciam ir iseinanciam orui,bei kondensato isleidimo taskas :zvake:
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Dazymui,mano nuomone reiktu statyti orginala,jis nera brangus,turguj kur prekiaiuja senkdaiciais gali nusipirkti gera net 20lt esu nusipirkes net du.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

na kaska dar papildomai kaip sakai nepamaisytu :victory: :wink: reiks uzmest aky
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

milzinas rašė:Dazymui,mano nuomone reiktu statyti orginala,jis nera brangus,turguj kur prekiaiuja senkdaiciais gali nusipirkti gera net 20lt esu nusipirkes net du.
O ką jus laikote originalas ? :roll: