Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
simtas
- Naujokas

-
Laimius
- Forumietis

-
grozas
- Forumietis

-
dragis69
- Forumietis

-
Black
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
imantas
- Forumietis

Man daugiau įdomu pasidarė, kaip tas "Geras" turėtu atrodyti už 20lt. Aš pats pirkau kondensato surinkėja už 45lt, kuris yra tam reikalui paskutinis "fuflo" kinietiškas ir t.t. tik iš bėdos atlieka savo funkciją. O "Gerą" dėl kurio bučiau užtikrintas, tik internete mačiau įsigyti už ~>350$. Kaina ne visados rodiklis, bet...Laimius rašė:Del orginalo kondensato rinktuvo nebus komentaru ?![]()
Aumenyje ysivaizdavau kaska ,bet dabar kaiip Imantas uzklause ,tai pasidare ydomu ,gal ten koks ydomesnis statos .
Nuoroda ( mirtingieji to neturės ) :
http://www.powertoolsonline.net/dryeran ... stems.aspx
-
milzinas
- Forumietis

Rytoj ikelsiu foto kaip atrodo,yrodyt neirodysiu kiek mokejau,taipat nera ju padeta ant lentynos,bet norint tikrai rasi,aisku kad jie ne nauji,bet isvalius sutvarkius veike puikiai.imantas rašė:Man daugiau įdomu pasidarė, kaip tas "Geras" turėtu atrodyti už 20lt. Aš pats pirkau kondensato surinkėja už 45lt, kuris yra tam reikalui paskutinis "fuflo" kinietiškas ir t.t. tik iš bėdos atlieka savo funkciją. O "Gerą" dėl kurio bučiau užtikrintas, tik internete mačiau įsigyti už ~>350$. Kaina ne visados rodiklis, bet...Laimius rašė:Del orginalo kondensato rinktuvo nebus komentaru ?![]()
Aumenyje ysivaizdavau kaska ,bet dabar kaiip Imantas uzklause ,tai pasidare ydomu ,gal ten koks ydomesnis statos .Prisiminiau Kubiliaus žodžius " Gera būti geru "
O jis tikrai geras.
Nuoroda ( mirtingieji to neturės ) :
http://www.powertoolsonline.net/dryeran ... stems.aspx
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
Laimius
- Forumietis