Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

simtas
Naujokas
Naujokas

Standartinė simtas »

Laimi, tai aš ir darysiu pagal Black principą. Jau supratau, kad jo geriausia. Bet ar tikrai būtinas tas vamzdis baliono viduje, kokia jo paskirtis?
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Paskirtis,kad nepribirtu smelio ,ir yvirinti jy geriausia prie pat virsaus jau kaip man forumo kolegos patare ,jai nenori baliono galo pjauti ir daryti toky uzpylima kaip Black ,tai tada yvirini oro padavima prie pat virsaus ir viskas . :je:
Vartotojo avataras
grozas
Forumietis
Forumietis

Standartinė grozas »

vamzdis pas black padarytas kaip kreipiancioji ivore smelio uzpylimo skyles uzdarymui. jei daraisi paprastai,tai privirini tris trumpasriegius ir ant virsutinio uzsuki akle smeliui uzpilt
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...
Vartotojo avataras
dragis69
Forumietis
Forumietis

Standartinė dragis69 »

simtas rašė:Laimi, tai aš ir darysiu pagal Black principą. Jau supratau, kad jo geriausia. Bet ar tikrai būtinas tas vamzdis baliono viduje, kokia jo paskirtis?
Paziurek i sia schema, gal bus kas aiskiau
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

simtas rašė:Bet ar tikrai būtinas tas vamzdis baliono viduje, kokia jo paskirtis?
Tas vamzdis reikalingas slėgiui sudaryti. Aš padariau užlenktą į viršų, kad galėtų sandarinimo grybą įstatyti. Jeigu bačka užsukama tai tuomet nesvarbu, kaip ir kur tas vamzdis nulenktas.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Del orginalo kondensato rinktuvo nebus komentaru ? :Lietuva:
Aumenyje ysivaizdavau kaska ,bet dabar kaiip Imantas uzklause ,tai pasidare ydomu ,gal ten koks ydomesnis statos .
Vartotojo avataras
imantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė imantas »

Laimius rašė:Del orginalo kondensato rinktuvo nebus komentaru ? :Lietuva:
Aumenyje ysivaizdavau kaska ,bet dabar kaiip Imantas uzklause ,tai pasidare ydomu ,gal ten koks ydomesnis statos .
Man daugiau įdomu pasidarė, kaip tas "Geras" turėtu atrodyti už 20lt. Aš pats pirkau kondensato surinkėja už 45lt, kuris yra tam reikalui paskutinis "fuflo" kinietiškas ir t.t. tik iš bėdos atlieka savo funkciją. O "Gerą" dėl kurio bučiau užtikrintas, tik internete mačiau įsigyti už ~>350$. Kaina ne visados rodiklis, bet... :roll: Prisiminiau Kubiliaus žodžius " Gera būti geru " :lol: O jis tikrai geras.

Nuoroda ( mirtingieji to neturės ) :
http://www.powertoolsonline.net/dryeran ... stems.aspx
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

imantas rašė:
Laimius rašė:Del orginalo kondensato rinktuvo nebus komentaru ? :Lietuva:
Man daugiau įdomu pasidarė, kaip tas "Geras" turėtu atrodyti už 20lt. Aš pats pirkau kondensato surinkėja už 45lt, kuris yra tam reikalui paskutinis "fuflo" kinietiškas ir t.t. tik iš bėdos atlieka savo funkciją. O "Gerą" dėl kurio bučiau užtikrintas, tik internete mačiau įsigyti už ~>350$. Kaina ne visados rodiklis, bet... :roll: Prisiminiau Kubiliaus žodžius " Gera būti geru " :lol: O jis tikrai geras.

Nuoroda ( mirtingieji to neturės ) :
http://www.powertoolsonline.net/dryeran ... stems.aspx
Rytoj ikelsiu foto kaip atrodo,yrodyt neirodysiu kiek mokejau,taipat nera ju padeta ant lentynos,bet norint tikrai rasi,aisku kad jie ne nauji,bet isvalius sutvarkius veike puikiai.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

:banga: lauksim foto :wink:
Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

Originalus N.V. kompresoriaus oro valytuvas - CO-15B