Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Iž-as

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Norėt ,tai visi nori daug.Bet kiek realiai pats mokėtum už šį variantą? Išvadas pats noriu pasidaryti.
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Taigi matet buvo aukcionas neseniai, kur buvo remas su kruva daliu apie 200lt. Tai pridekit esamas dalis ant sio motociklo ir mazdaug zinosit kaina.
Vartotojo avataras
auris344
Forumietis
Forumietis

Standartinė auris344 »

Aš manau, kad jo vertė nedaugiau nei 400 litų.Nes jam iki orginalumo toli, daug "pavargusių" dalių, o ir dokumentų nėra.
K-750, IŽ-49.
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

auris344 rašė:Aš manau, kad jo vertė nedaugiau nei 400 litų.Nes jam iki orginalumo toli, daug "pavargusių" dalių, o ir dokumentų nėra.
O turite už 400lt panasaus stovio pasiulyt?Jei turite tai labai domina tada.
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

sth55 rašė:
auris344 rašė:Aš manau, kad jo vertė nedaugiau nei 400 litų.Nes jam iki orginalumo toli, daug "pavargusių" dalių, o ir dokumentų nėra.
Ar teisingai patį suprantu-vadinasi galima už jį mokėti ne daugiau 400Lt?Už tokią sumą pats jau pirktum? Tai jau būtų pirmas atsakymas kurio laukiau.Ačiū.
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

varamas rašė:
sth55 rašė:
Ar teisingai patį suprantu-vadinasi galima už jį mokėti ne daugiau 400Lt?Už tokią sumą pats jau pirktum? Tai jau būtų pirmas atsakymas kurio laukiau.Ačiū.
Kokia jo vertė mano galva jau pirmai rašiau.Nesakau,kad pirkčiau,bet labai susidomėčiau(jei būčiau suauges ir nepriklausomas nuo tėvų greičiausiai pirkčiau).Jei klausėte manes.
Vartotojo avataras
auris344
Forumietis
Forumietis

Standartinė auris344 »

sth55 rašė:
Neturiu, bet pats sau žadu pirkti, tik kaina truputį didesnė ir orginalumo daugiau.
K-750, IŽ-49.