Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

npn
Forumietis
Forumietis

Standartinė npn »

eevis rašė:galvojam su seneliu istekint indekla is bronzos(kur ivores daro), pries tai pratekinus is skyles centro ir praplatinus svaistiklio indekline skyle, nes jau nemazai kainuoja pirkti naujas detales, pirmu norisi isbandyti paciam suremontuoti, nes staklyna senelis turi.
Tik ar po to nekainuos dar daugiau t.y. ar nenukentės velenas nuo tokių bandymų... Nežinau kaip ten kompresoriuose, bet indėklai iš bronzos lyg nėra naudojami, tam specialūs lydiniai būna.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

eevis rašė:galvojam su seneliu istekint indekla is bronzos(kur ivores daro), pries tai pratekinus is skyles centro ir praplatinus svaistiklio indekline skyle, nes jau nemazai kainuoja pirkti naujas detales, pirmu norisi isbandyti paciam suremontuoti, nes staklyna senelis turi.
Gal geriau pritaikyti indėklą nuo ko nors? Ar tik ne kažkokio rusiško opozito tinka? O švaistiklį gal galima parestauruoti? Šiaip indėklus galima kažkiek priderinti plokštelėmis (originaliai jų net po keletą yra padėta tarp švaistiklio ir jo dangtelio). Dar po indėklais folijos galima pakišt (tik neužmiršti tepimo skylę pradurti :wink: ) Matai jeigu bronza nepasiteisins tai švaistiklis jau sugadintas bus, o velenui irgi neaišku kas gali atsitikti :? . Čia tik mano prielaidos, bet geriau būtų patvarkyti nieko nesugadinant.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

As visgi pasiulyciau nusipirkti keleta tu detaliu is ten kur galima gauti orginales N.V detales ,ir nesukti galvos su bandymais ,nes juk jau nekainuos tos dalys 500 lt ,jau jai atsigaivinti nori, tai jau pradejai ardyti, tai persirink visa ,susiziurek visas dalis, kokio jos yra stovio ir megink visa kapitaliai pastatyti ant koju ,tada turesi kaip nauja N.V kompresoriu . Cia aisku tik mano tokia nuomone ,nes as jai ardau senesny kaskoky daikta ,tai perenku visa ,nes buna ,kad susremontuoji viena mazga, tai atsisako kitas .
TLC BJ40
Naujokas
Naujokas

Standartinė TLC BJ40 »

Pritariu Laimiui , kad ir 500lt isleidus dalims turesi daikta arti naujo , o uz tokia suma nieko kito nenupirksi.
Blin as ir turejau N.V. kompresoriu, nusvilpe is garazo su visais kitais irankiais :( . Daba taip praverstu.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

TLC BJ40 rašė:Pritariu Laimiui , kad ir 500lt isleidus dalims turesi daikta arti naujo , o uz tokia suma nieko kito nenupirksi.
Blin as ir turejau N.V. kompresoriu, nusvilpe is garazo su visais kitais irankiais :( . Daba taip praverstu.
Teks ieskoti kas parduos kita :wink: Man garaze geras kompresorius nepakeiciamas dalykas :Lietuva: :puiku:
Vartotojo avataras
eevis
Forumietis
Forumietis

Standartinė eevis »

velenas yra padiles gerokai, reiketu keisti ir ji,svaistikli...
senelis net dyzeliniui dvieju cilindru varikliui buvo padares is bronzos indeklus, ejo be problemu. sio kompresorio niekas nerpiziurejo, taip ir gavos, nes issisuko tepalo vamzdelis ir nebepajeme tepalo ir pradejo sausai suktis, taip ir kaleno kokia 2-3 metus, tevas kombainus putinejo...
o dabar kai prireike jo man tai nera kur dingti, nes baime kad dazant ar lakuojant nenutruktu svaistiklis ar varstai svaistiklio dangtelio. padarysim pamatysim, bus is to kas ar ne :D
TLC BJ40
Naujokas
Naujokas

Standartinė TLC BJ40 »

Laimius rašė:
TLC BJ40 rašė:Pritariu Laimiui , kad ir 500lt isleidus dalims turesi daikta arti naujo , o uz tokia suma nieko kito nenupirksi.
Teks ieskoti kas parduos kita :wink: Man garaze geras kompresorius nepakeiciamas dalykas :Lietuva: :puiku:
Turiu as kompresoriu bet tas but labai tikes i tandema smeliavimui, nes turimas tik 330l/min duoda.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

Kaip ar su šia smėliabačke dirbti įmanoma?
Kokia patirtis?
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

O kodėl gali būti neįmanoma ? Tik man įdomu dėl to pistoleto. Ar jis gerai veiks, kas kiek laiko reikės keisti jų mažus antgaliukus ?
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

:!: sitas pistoletas ir man sukeles ytarimu ,toks nepatvarus atrodo :|