Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

O kaip patartum perdaryti?
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Man irgi būtų įdomu, nes turiu tokią pačią.
TLC BJ40
Naujokas
Naujokas

Standartinė TLC BJ40 »

Na nežinau ar iskart reik pult perdarinet, mano kompresorius pucia tik 330l/min, 7atm. ir to pakanka mano smeliabackei, jei pakeisiu slangas is 3/8" i didesnes pritruks kompresoriaus nasumo, o dabar su maziausiu antgaliu dirba puikiai. Labai daug ka duoda smelio padavimo reguliavimas ir zinoma abrazyvas. naudojau kavrcini smeli - labai svelnus, giliu rudziu neikanda, o savaitgali prisisijojau paprasto smelio, su juo rimciau grauzia gerai parudijusius pavirsius.

O kas liecia pistoleta tai jis labai paprastas, nera jokiu judanciu detaliu, viskas paprasta nera kam sugest. Tik angalius keisk ir viskas.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

TLC BJ40 rašė:Na nežinau ar iskart reik pult perdarinet, mano kompresorius pucia tik 330l/min, 7atm. ir to pakanka mano smeliabackei, jei pakeisiu slangas is 3/8" i didesnes pritruks kompresoriaus nasumo, o dabar su maziausiu antgaliu dirba puikiai. Labai daug ka duoda smelio padavimo reguliavimas ir zinoma abrazyvas. naudojau kavrcini smeli - labai svelnus, giliu rudziu neikanda, o savaitgali prisisijojau paprasto smelio, su juo rimciau grauzia gerai parudijusius pavirsius.

O kas liecia pistoleta tai jis labai paprastas, nera jokiu judanciu detaliu, viskas paprasta nera kam sugest. Tik angalius keisk ir viskas.
Na kogero ir teisus tu ,nes jai susivedziosi 3/8 vamzdziu ,tai nasumo teks ieskot didesnio ,o jai neturi papildomo galingesnio kompresoriaus ,ir tau pakanka taip kaip yra dabar,tai ir neverta perdarineti :nežinau:
Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

Mmm... Bet tai pritaikyti smėliabačkės našumą prie kompresoriaus galima keičiant antgalį. Uždėjus su 2mm skylute ar mažesne kompresoriaus našumo turėtų pakakti...
Aš planuoju tokią smėliabačkę naudoti su dviem N.V. kompresoriais.

Klausimai tiem kurie modifikavo tokio tipo lenkiškas smėliabačkes:
Ką modifikavote ir kodėl?

Dėkingas už patarimus!
Vartotojo avataras
dragis69
Forumietis
Forumietis

Standartinė dragis69 »

Klausimas kiek turėsi oro su tais dviejais kompresoriais?
Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

Turėtų būti apie 1000l/min
Vartotojo avataras
dragis69
Forumietis
Forumietis

Standartinė dragis69 »

Ne turėtu būti, o kiek reliai jis sugeba pagaminti, juk vistiek turi resyveri bendrą į kurį pasiduoda oras iš abiejų kompresorių. Tai jei žinai žinai kiek litrų resyveris, tai ir pažiūrėk per kiek laiko pripildo tavo resyverį oro ir prie kiek barų.
Vartotojo avataras
grozas
Forumietis
Forumietis

Standartinė grozas »

nu padariau eksperimenta. 100ltr resyveri uzpute iki 6baru per minute. kas moka paskaiciuot?
baras per 10?
bet va iki 8baru jau pute puse minutes. pasipriesinimas?
as nepardavineju paslaugu... as parduodu rezultata...
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

dragis69 rašė:Ne turėtu būti, o kiek reliai jis sugeba pagaminti, juk vistiek turi resyveri bendrą į kurį pasiduoda oras iš abiejų kompresorių. Tai jei žinai žinai kiek litrų resyveris, tai ir pažiūrėk per kiek laiko pripildo tavo resyverį oro ir prie kiek barų.
Abejoju ar taip galima matuoti. Juk pradžioj, kai slėgis mažas, kompresija irgi mažesnė, žymiai mažiau pramuša pro žiedus. Nuostoliai gal ir nedideli, na bet nežinau :-)