Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
Black
- Forumietis

Didinant apkrova trumtinamas bet kokio irenginio amzius
Kita vertus nebutina kelti slegi resiveryje iki nuprotejimo
, nes garazo darbams tu 7 bar yra per akis. Su Vaidotu73 jau isitikinome, kad net smeliavimui su 5mm antgaliu, esant pastoviam srautui prie 5 bar yra visai neblogai. Cia su dviem N.V. kompresoriais galima pasiekti toki srauta.
-
npn
- Forumietis

Kuo didesnis slėgis, tuo labiau kaista slegiamas oras. Tai ir kompresorius labiau kaisti turi ir mechaniškai apkrova didesnė. O ekskavatoriuje turbūt kaip, sunkvežimiuose ir panašiai, veikia variklis, veikia ir kompresorius. Slėgio perteklius tiesiog lauk leidžiamas. O atbuliniai vožtuvai irgi turėtų būti, kad iš sistemos oras atgal per kompresorių neišeitų jam neveikiant.Laimius rašė:Jai sitai galvai gamintojas nurodo dirbti ant 7 atmosferu ,o ji pas mane padaryta kad spaudzia iki 9,5 tai kas gali blogo nutikti ?
-
Vaidotas73
- Forumo rėmėjas

Gavau nenauja, bet šito daikto privalumas yra autonominis aušinimas. Naudoju berods nuo 2004... Absoliučiai jokių problemų.Laimius rašė:O tu pats toky naudoji ,nuo naujo ar deveta turi ,nusiskundimu nera ?Vaidotas73 rašė:Keleta metų tokiam kompresoriui buvo nustatyta 12 atmosferų ir nieko neatsitiko.
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
Stipinuotų ratų remontas
Tel.868239189
-
Laimius
- Forumietis

-
Vaidotas73
- Forumo rėmėjas

Iš savo varpinės galiu šiek tiek reziumuoti. Vakar ir šiandien dirbau su dviem Vilnios kompresoriais ( CO-243 ir CO-62A), resiveris 50 ltr, Black pagaminta smėliabačke ir Contracor venturi tipo 5mm antgaliu. Tiesa pasakius nemažai laiko užtrukau viską teisingai suvaržydamas(storos žarnos). Dirbant nebuvau patenkintas, nes vis buvo problema su smėlio padavimu, tinkamai neveikė dozavimas. Šiandien man "dešilo", kad kraują man gadina nesandarus smėlio dozavimo varžtas. Jį užsandarinus įvyko stebūklas
. Smėlis paduodamas tolygiai, efektyvumas fantastiškas. Įdomiausia, kad veikia jau esant 2bar ir pastoviai palaiko 4bar. Tai tik patvirtina antgalio diametro ir oro sanaudų priklausomybę.
Kompresoriai į resiverį pajungti 3/4 vamzdžiais, iš resiverio toliau sistema 1colio.
Vėliau bus įdėta bronzinė liezuvėlio tipo sklendė tiksliam dozavimui ir vietoj T formos Y tipo jungtis.
Tai tiek.
Kompresoriai į resiverį pajungti 3/4 vamzdžiais, iš resiverio toliau sistema 1colio.
Vėliau bus įdėta bronzinė liezuvėlio tipo sklendė tiksliam dozavimui ir vietoj T formos Y tipo jungtis.
Tai tiek.
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Tel.868239189
Stipinuotų ratų remontas
Tel.868239189
-
milzinas
- Forumietis

Nesupratau,gal galetum vaizdziai ikelti ka ketini tobulintiVaidotas73 rašė:Iš savo varpinės galiu šiek tiek reziumuoti. Vakar ir šiandien dirbau su dviem Vilnios kompresoriais ( CO-243 ir CO-62A), resiveris 50 ltr, Black pagaminta smėliabačke ir Contracor venturi tipo 5mm antgaliu. Tiesa pasakius nemažai laiko užtrukau viską teisingai suvaržydamas(storos žarnos). Dirbant nebuvau patenkintas, nes vis buvo problema su smėlio padavimu, tinkamai neveikė dozavimas. Šiandien man "dešilo", kad kraują man gadina nesandarus smėlio dozavimo varžtas. Jį užsandarinus įvyko stebūklas. Smėlis paduodamas tolygiai, efektyvumas fantastiškas. Įdomiausia, kad veikia jau esant 2bar ir pastoviai palaiko 4bar. Tai tik patvirtina antgalio diametro ir oro sanaudų priklausomybę.
Tai tiek.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
Laimius
- Forumietis

-
Black
- Forumietis

Ant mano smeliabackes smelio paemimas is rezervuaro yra padarytas T formos(dalijames su Vaidotu73 mano kuriniu
). Taigi, artimiausioj ateity ta padavima darysim smailiu kampu, idant pagerinti smelio paemima(inzektuoti kazkiek tai). Krana desim liezuvini, nes man taip patare TECHNIJOJE (specialus kranas taip pat yra liezuvinio tipo) - as tikiu profesionalais. VENTURI antgali jau nupirkau, kuriuo Vaidotas73 jau baigia nusmeliuoti viska kas buvo pas ji garaze
. Fantastika...