Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

uaz469 tiltai

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Tadas469
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tadas469 »

I paprastus tiltus dedasi BTR'o blokiruotes, o Kariski tiltai , taip blokuojasi, bent jau pas ka esu mates, kariski tiltai gerai, jie turi mazesni greiti, ir gali vaziuoti aukstesne pavara bekeleje... bet jeigu subirejo, tada pinigine verkia :)
Man kelias prasideda TEN - kur tiesiog jums baigiasi :D
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

Aš irgi girdėjau, su kariškais tiltais pravažumas geresnis, bet jei subyrės tai ajajai....

Tai dabar suprantu, kai sakydavo kad paprasti tiltai geriau.
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi :)
Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vairuotojas »

Man yra mintis bei noras įsigyti toki uaziką, bet nežinau ar apsimoka :? jei būtų "diff"as" būtų kitas reikalas, galit pasakyt ar apsimoka žiurėt i tuos uazikus ar ne? Domina variantas paprastais tiltais. Dėkui.
Dodis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Dodis »

Portalinių tiltų dalys tikrai nėra daug brangesnės, jų ten daugiau papraščiausiai ir atitinkamai darbo daugiau remontuojant. O didžiausia visų laikų bėda...tu daliu Lietuvoje su žiburiu reikia ieškoti.
DK
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

Vairuotojas rašė:Man yra mintis bei noras įsigyti toki uaziką, bet nežinau ar apsimoka :? jei būtų "diff"as" būtų kitas reikalas, galit pasakyt ar apsimoka žiurėt i tuos uazikus ar ne? Domina variantas paprastais tiltais. Dėkui.
Man taip pat buvo mintis ir didelis noras įsigyti uaziką.

Ir aš jį įsigyjau, net negalvodamas ar apsimoka ar ne. Papraščiausiai aš jo labai norėjau.

Ir tuo labai patenkintas :D

P.S pas mane tiltai paprasti.
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi :)
Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Šiuo metu vairuoju isuzu trooperi seneli tai jame nėra blokiruotes ir tai laikau rimtu minusu.
Vartotojo avataras
Tadas469
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tadas469 »

Dodis rašė:Portalinių tiltų dalys tikrai nėra daug brangesnės, jų ten daugiau papraščiausiai ir atitinkamai darbo daugiau remontuojant. O didžiausia visų laikų bėda...tu daliu Lietuvoje su žiburiu reikia ieškoti.
Klystate kolega, tu daliu pilna visose Rusisku automobiliu parduotuvese, nes uazikai iki dabar so tokiais paciais tiltais vazineja, tik skiriasi pusasiai, ju ilgiai vienodi, storis taip pat, bet priekyje seniau bodavo ant saratu kryzme, o dabar ant vieno didelio sarato, nu viskas supaprastinta, bet jie man nusisuko, ir teko atsiprasyti senos laidos priekiniu pusasiu.. :)

Naujo pusasio kaina apie 150-170lt, o sena gali uz 20-30 lt nusipirk :) visa tilta uz 200 lt :)
Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Įdomu kaip jo pravažumas, nes isuzu trooperiu tikrai nesu patenkintas

Gal galit kas jo + bei - susisteminti, kad bendrą vaizdą susidaryčiau.
Dėkui.
Vartotojo avataras
Tadas469
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tadas469 »

Paprasti tiltai be jokiu blokiruociu - paprastas dzipas bet pravazumas uzdejus padidinto pravazumo padangas, pagereja.
Galima paprasta tilta pagreitinti, bei istatyti blokiruote, tuomet pravazumas padideja, greitis vaziavimo taip pat, bet atsiranda minusas, toks jog sujungus abudu tiltus, varikliui pritruksta galios, todel butina jungti paletintojus, kuriu deka pradedama geriau vaziuoti ir automobilis igauna daugiau jegos, plius kuro sanaudos dvigubeja..
Ir tokiu tiltu kaina yra mazesne nei karisku, bei detaliu pasirinkimas didesnis..

Kariski tiltai - pliusai, pravazumas didelis, sujungus abu tiltus nereikalingas paletintojas (pvz) smelynuose, kadangi pacio tilto letesni perdavimai, blokuojasi pilnai, na o minusas gali subireti ir tas remontas gali brangiau kainuoti nego paprastas visas tiltas, plius nera tiek daug detaliu sitiems tiltams..

As asmeniskai, deciausi taip pat kariskus tiltus jeigu butu galimybe, bet paprastuju tiltu tikrai neismesciau, nes gali prireikt ju atsiprasyti ir pasikeist atgal :)
ramka
Naujokas
Naujokas

uaz kariskos blokiruotes

Standartinė ramka »

Sveiki. Norėčiau kuo daugiau sužinoti apie uaz kariškas blokiruotes. Gal kas žino iškur pirkti ir kur montuoja. Domina ir civilinės blokiruotės. Skaičiau pas jus forume, kad civilines blokiruotes galima Rietavo turguj nusipirkti, gal tiksliau kas nors pasakytu kur ten galima gauti. Išanksto dėkoju už atsakimus.