Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

"Cia kalbi apie ta kur dedasi apacioja smelebackes?"

Black naudojo rutulinę ties antgaliu, bet panašios sąlygos būtų ir bačkos apačioj. Beje, aš negaliu čia pateikti jokių teorinių skaičiavimų.
Kolkas praktika rodo, kad reikia kiek galima tiksliau kopijuoti zymių gamintojų gaminius. Kodėl? Nes tai pasiteisino.
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Tai cia kiek darbo valandu atlaiko?Mazdaug.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
vmantas
Forumietis
Forumietis

Standartinė vmantas »

Man "zymus gamintojas" - Black :)
Bandysim kopijuoti...
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

vmantas rašė:Man "zymus gamintojas" - Black :)
Bandysim kopijuoti...
As jau nukopijavau,laukiu patobulinimu :-)
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

ir kokia kaina sito krano :| as jau buvau nusiteikes daryt su obuoliniu tai dabar jau teks ta minty mesti is galvos :|
Riko
Forumietis
Forumietis

Standartinė Riko »

Jei nepaslaptis, kur Jūs ir po kiek maždaug perkate tuos N. Vilnios kompresorius? Nes žiūriu čia jie gana populiarūs. Buvau nulėkęs į tą Apdailos mašinų pardutuvę N. Vilnioje, bet kainos tai ohoho. Pilnas kompresorius apie 3,5tūkst. o jei vien tik galvą- apie 1,5. Tai už tiek manau jau kažką modernesnio galima būtų įsigyti :)
Norėčiau šiokio tokio Jūsų, gerbiamieji, paratimo.
Turiu va tokį kompresorių:

[img] pašalinta

Jį pirkau gal prieš kokius tris metus. Planavau kai ką prireikus padažyti. Tai pat keletą tais laikais gan brangokų žemo slėgio pulivizatorių ir vieną paprastą gruntui. Bet taip jie ir guli dėžutėse supakuoti ir net nepanaudoti :D
O kompresorius buvo tenaudojamas padangoms pripūsti, ar taip ką išvalyti suspaustu oru.
Dabar ateina pavasaris, reiks pasitvarkyti mašina, persidažyti motociklą, tai norėčiau kaip nors patobulinti šį komprsoriuką ir gal net būtų įmanoma pajungti kokią nors mini smėliasrovę pvz. kokiem suportam nusmėliuot ir pan.
Ar pavyktų man ant jo uždėti N. Vilnios kompresoriaus galvą ir kokį nors vienfazį variklį (nes deja trifazio neturiu)? Ar gal net manote, kad neapsimoka iš tokio nieko daryti?
Ačiū už nuomones.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Riko, N.V. kompresoriu suka 4kw variklis, taigi, vienfazis variantas neimanomas :(
Vartotojo avataras
tadas1991
moderatorius
moderatorius

Standartinė tadas1991 »

Užtai trifazį galima pajungt į vienfazį, tik kažin kaip su energingu startu, kogero kondensatorinio paleidimo reiks.
Galia, sako, krenta apie 30proc, tai reiktų ir biškį galingesnio variklio nei 4kw pasieškot
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

tadas1991 rašė:Užtai trifazį galima pajungt į vienfazį, tik kažin kaip su energingu startu, kogero kondensatorinio paleidimo reiks.
Galia, sako, krenta apie 30proc, tai reiktų ir biškį galingesnio variklio nei 4kw pasieškot
Kazkaip sunkiai isivaizduojama,trifazis jau ir taip nepasakyciau kad labai lengvai paleidzia.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Kolega pabedavojai apie savo kompresoriu ,bet jo nepasakiai visu parametru ,o su pritaikymu tai liudna ja,i nera trifazio ,turiu labai rimta drauga ,kuris rimtai sugeba tvarkyti auto ,tai jam ir ta pati beda ,reikia verkiant rimto kompresoriaus, o del trifazio neturejimo negali jo pasistatyti .