Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

_Valdas_
Forumietis
Forumietis

Standartinė _Valdas_ »

Visų pirma tai ačiū Black :wink:

Pasigaminta smėliabačkė :oops: Dariau taip, kad būtų kuo mažesnė intervencija į balioną. Dabar jau galvoju, kad nafiga man ten tų čiaupų tiek.. :roll: Visas vamzdynas - puscolis, iš apačios baliono - reguliavimo varžtas smėliui (kolkas nelabai norėjo jis man funkcionuoti). Antgalis kolkas samadielka, skylė - 5mm (per didelė pagal kompresorių, bet ką darysi, smulkesnė pergręžt su rankiniu grąžtu sudėtinga :roll: ) Žarna - paprasta, laistymo (kolkas).

Svarbiausia, kad nežiūrint visų trūkumų (kurie aišku su laiku bus ištaisyti), smėlbačkė veikia :!: Labai smagu :oops:

Black'ui bent jau alaus tai tikrai skolingas, o visi kiti - komentuokit :wink:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
_Valdas_
Forumietis
Forumietis

Standartinė _Valdas_ »

:arrow:
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
_Valdas_
Forumietis
Forumietis

Standartinė _Valdas_ »

:arrow:
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

:Lietuva: yspudingai ,svarbu kad viskas veikia ,bet kad ir negirdejau ,kad kas bekopijuotu Black smeliasrove ir kad neveiktu ,dar taip nebuvo turbut Beje koky smely naudoji?,o uzpylineti patogu per sita anga ,gal virsuje reikejo uzpylima padaryti :wink: ,ar per smelio dozavimo varzta nebega oras ?
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

-Valdai-, pora patarimų. Smėlio dozavimo varžtas turi būti labai sandarus. Ir nepagailėk pinigų tikram antgaliui. Pas mane dabar viskas veikia pagal pilną programą ir netgi su tuo stačiakampiu T formos smėlio padavimu.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

Black rašė:-Valdai-, pora patarimų. Smėlio dozavimo varžtas turi būti labai sandarus. Ir nepagailėk pinigų tikram antgaliui. Pas mane dabar viskas veikia pagal pilną programą ir netgi su tuo stačiakampiu T formos smėlio padavimu.

Black kiek tas antgalis pinigeliu kury tu dabar naudoji ?
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

As buvau pas dragis69,uzsakytu 3,2mm bet reikia keliu zmoniu norinciu to kio antgalio,kad gautusi pigaiu kaina galetume suzinoti jai jis zinotu kiek norinciua butu kuo daugiau tuo pigiau.Mes su zybartu isbandem 3,5mm savadarbe tai opozito sparna su visasais dazais per 1min nuvale.As pirkciau gal dar butu norinciu?galit man i pm kad temos netersti.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
_Valdas_
Forumietis
Forumietis

Standartinė _Valdas_ »

Antgalį mąstau tikrą, bet kolkas bandymams gerai ir samadielni/tekinti :oops: Čia žinot kaip būna: kažko noriu, bet dar pats nežinau ko :lol: tai bandymams geriau ir nemėtyt pinigėlių per daug. Na čia mano tokia nuomonė.

O smėlio padavimo varžtas tikrai nesandarus, įsriegiau į storasienį vamzdį, bet pats sriegis stambus, gal todėl ir nėra norimo sandarumo. O šiaip kad pagerinti sandarumą tai net nežinau ką ten panaudot ar sugalvot namų salygomis. Bet esmė tame, kad - VEIKIA 88888)

Dėl 3,2mm angalio. Kodėl manau, kad jis man būtų per storas? :roll: galvoju tekintojo prašyt, kad padarytų ~ 2,5 - 2,8mm. Ar būtų logiška?
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
Vartotojo avataras
dragis69
Forumietis
Forumietis

Standartinė dragis69 »

Na o kiek tu angalių tu tekinsi, juk kainuoja ir tekinimas, juk tau paprasto metalo antgalis nieko nelaikys. Tu sugaisi daugiau laiko vaziuodams pas tekitoja ir vis pirkdamas jo paslauga nei nusipirkes normalu volframo karbido antgali kuris paskaiciuotas ant 400 nepertraukiamu darbo valandu, kitaip tariant ilgam tau tas antgalis bus.
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Nu cia nepagalvokit kad reklamuoju,bet sudekit islaidas kiek gaunasi antgalio is tekinimas,jis laikys 2h neilgaiu jai abgrazyvas bus siurkstus nežinau kaip cia tinkamai pasakyti tai sues greiciau,plius tavo 2,5mm iki 3,2 pasidarys per pusvalandi,tai jai tavo kompresorius neisnesa 3,2mm aisku tau jis ir nereikalingas,o idejus antgali 3,2mm kol jis padides labai ilgai reiks dirbti,be 10lt antgalio nemanau kad pasidarysi tai dienai dirbti iseitu 40lt pigiausiai,jai imanoma i ta isitekti.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.