Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
spoileriz
- Forumietis

-
senoji_mokykla
- Naujokas

dragi69, ką reiškia, kad antgalis paskaičiuotas tiek ir tiek valandų? tai vadinasi, kad po tų valandų jis jau visiškai sudyla ar jo anga padideja kažkiek tai procentų? nes jeigu aš nusisperku antgalį, kuris yra ant mano oro kompresorių našumo ribos tai tarkim po kokių 50 darbo valandų jo kiaurymė truputi padideja ir aš jau nebeturiu tiek oro, nors turiu dar daug paskaičiuotų darbo valandų su tuo antgaliu
-
Black
- Forumietis

Ne, ta skylutė, kur koncentruojasi srautas, nedidėja/neišdyla. Dyla tik tas atsumas, kur eina už jos. Pats tai pastebėjau, kai dirbau su tekintais.senoji_mokykla rašė:dragi69, ką reiškia, kad antgalis paskaičiuotas tiek ir tiek valandų? tai vadinasi, kad po tų valandų jis jau visiškai sudyla ar jo anga padideja kažkiek tai procentų? nes jeigu aš nusisperku antgalį, kuris yra ant mano oro kompresorių našumo ribos tai tarkim po kokių 50 darbo valandų jo kiaurymė truputi padideja ir aš jau nebeturiu tiek oro, nors turiu dar daug paskaičiuotų darbo valandų su tuo antgaliu
-
petrionka
- Forumietis

Sveiki, matau kad labai populiarus dalykas smeliabacke pagal Black
Nusprendziau ir as pasigaminti smeliabacke + smeliadeze. Kadangi buvau labai uzsideges, todel baliono paieskoms laiko nebuvo, tad viska pasigaminau is garaze turimo "lauzo".
Na smeliabacke gal ir mazoka, bet vistiek esu labai patenkintas, veikia puikiausiai
p.s. smeliavimui naudoju ne pirmos jaunystes N.V. kompresoriu. Ikeliu keleta nuotrauku Jusu kolegos teismui

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
milzinas
- Forumietis

-
petrionka
- Forumietis

Pabandymui kaip viskas veikia naudojau taip pat "samadielkas" antgalius, bet nors smeliavau nedaug antgalius pakeicia gal penkis, nes per 15~20min is 3mm skyles pasidaro 5~6mm ir iskart krenta nasumas.. Norejau pasiklausti koki antgali geriau naudoti, mane domintu 2.5~3.5mm antgaliai.. Gal kas nors esate isbande stai toki "pistoleta"? Galvoju apie kazka panasaus, nes su kranu man nelabai patogu..
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
petrionka
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis

Yra angalis 3,2mm 400h darbo valandu koperuojamies kad nusipirkti jia kai i pmpetrionka rašė:Pabandymui kaip viskas veikia naudojau taip pat "samadielkas" antgalius, bet nors smeliavau nedaug antgalius pakeicia gal penkis, nes per 15~20min is 3mm skyles pasidaro 5~6mm ir iskart krenta nasumas.. Norejau pasiklausti koki antgali geriau naudoti, mane domintu 2.5~3.5mm antgaliai.. Gal kas nors esate isbande stai toki "pistoleta"? Galvoju apie kazka panasaus, nes su kranu man nelabai patogu..
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
-
petrionka
- Forumietis

-
milzinas
- Forumietis