Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Vartotojo avataras
petrionka
Forumietis
Forumietis

Standartinė petrionka »

Na gal ir ilgokai, nežinau.. Del slangos tai ji plonesne, nes ant kompresoriaus uzdetas "letas" motoras ir storesne slenga siuo metu nieko negelbetu, nes siek tiek truksta oro.. Ateity isspresim visus trukumus ir padarysim taip kaip turi buti :wink:
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

petrionka rašė:Na gal ir ilgokai, nežinau.. Del slangos tai ji plonesne, nes ant kompresoriaus uzdetas "letas" motoras ir storesne slenga siuo metu nieko negelbetu, nes siek tiek truksta oro.. Ateity isspresim visus trukumus ir padarysim taip kaip turi buti :wink:
Jo jai variklis 1500a/min mazai turi buti2830a/min Man atrodo slangai turetu buti kuo storesni as dejau dvidesimtuka ir nuo kompresoriaus ir visus kitus pats smelevimo slangas netoli 3m,as savo dar neisbandziau bet cia kolegos is forumo isbandem tik jo backa didesne su 3,5mm antgaliu motociklo sparnas apie minute.Jo backa apie 100litr mano 80litr dar nespejau nudazyti.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
_Valdas_
Forumietis
Forumietis

Standartinė _Valdas_ »

Ką gi, pasigaminau angaliuką 2,4mm (apsiėjau be tekintojų, taigi kaip ir nieko nekainavo, o su tokiom - jokiom sanaudom pirktis gerą antgalį kaip ir neapsimoka(kolkas)). Su kvarciniu smėliu skuta man rodos prasčiau nei paprastu geltonu kaimišku smėliuku, tačiau senas rūdis, kurios jau palikę išgraužas ir senus dažus skuta šauniai. Reikia pirmiau slėginę žarną nusipirkti ir sumontuoti, nes kolkas daugiau kaip 4atm nelabai galima paduoti :-)
Audi 80 Quattro
Iž Planeta 5
RIGA 13
Vartotojo avataras
petrionka
Forumietis
Forumietis

Standartinė petrionka »

Na reikes rytoj paziureti kiek apsisukimu, dabar tiksliai nepamenu... Gerai, pas jus dideli balionai, reikes ir man ateiti kompresoriu pasitvarkyti kad smeliavimui tinkamas butu ir baliono didesnio pasiieskoti ir pasidaryti kaip pas jus, su storomis slangomis. Na bet ir dabar pakenciama, aisku reiktu masina smeliuot - vargas butu, bet smulkmenom uztenka ir smeliadezej geresnis matomumas, kai padavimas smelio silpnesnis :wink:
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

petrionka rašė:Na reikes rytoj paziureti kiek apsisukimu, dabar tiksliai nepamenu... Gerai, pas jus dideli balionai, reikes ir man ateiti kompresoriu pasitvarkyti kad smeliavimui tinkamas butu ir baliono didesnio pasiieskoti ir pasidaryti kaip pas jus, su storomis slangomis. Na bet ir dabar pakenciama, aisku reiktu masina smeliuot - vargas butu, bet smulkmenom uztenka ir smeliadezej geresnis matomumas, kai padavimas smelio silpnesnis :wink:

As tai su inzektoriniais vargau,tai atrode gerai,bet Black cia uzvede smelebackiu manija,kol neuzpatentavo darom kas netingim :D As garntuot negaliu bet man atrodo kuo didesnis tuo geriau,jai ir kompresorius silpnesnis,jai pilna pripilt gal ir blogiau sveistu.Kai isbandysiu pilnai parasysiu
Vartotojo avataras
petrionka
Forumietis
Forumietis

Standartinė petrionka »

milzinas rašė: As tai su inzektoriniais vargau,tai atrode gerai,bet Black cia uzvede smelebackiu manija,kol neuzpatentavo darom kas netingim :D As garntuot negaliu bet man atrodo kuo didesnis tuo geriau,jai ir kompresorius silpnesnis,jai pilna pripilt gal ir blogiau sveistu.Kai isbandysiu pilnai parasysiu
Na su inzektoriniu ir as atvarges, ir ko tik nebuvo ir kimsdavosi, ir springdavo, ir laiko prie vienos detales buvo perdaug praleidziama ir t.t.. :?

Kad didesnis geriau tai ir as pritariu, tik mano manymu kai silpnas kompresorius, storos slangos nieko gero, nes didelis pralaidumas reikalauja pastovaus didelio oro padavimo.. Na bet cia tik mano nuomone, milzinas isbandysi - pasipasakok kaip istikruju ;)

Saunu kai yra toks forumas ir forumieciai noriai dalinasi informacija bei patirtimi :!: Pagarba :labas:
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Storas slangas gerai nesvarbu koks kompresorius,Cia gaunasi taip kaip hidraulineme cilindre,jai tarkim i hidraulini cilindra paduodi pe 3mm skyle i 10mm cilindra spaudima 2bar ir tarkim kele cilindras 1t tai jai cilindras bus 20mm skermens kels 2t cia kaip pavizdys.tai jai plonais slangais ateina jis praranda nasuma jai ateina storais slangais nasumo nepraranda,tavo isejimo skylute 3,5 tai faktiskai storais slangai turi pastovu spaudima iek kiek duoda kompresorius,jai paprasciau tai jai uzdetum antgali tiesiai prie kompresoriaus isejimo koks butu spaudimas per tavo antgali,tikrai nemazas.Pasiziurek temoje keliais puslapiai auksciau mano kompresoriu praranda galia vien del to kad per ta kad i pirma resiveri eina storas vamzdis o i antra per plona salnga jau gauna apkrovima,as paskui desiu kad gautusi be perkrovimu.
Paskutinį kartą redagavo milzinas 19 Vas 2010, 22:49, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

:|
Paskutinį kartą redagavo Laimius 06 Lap 2012, 14:55, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

Laimius rašė:Tai jai supratau gerai ,tai geriausia is resiverio kuo storesne zarna ,ir visoje smeliasroveje isvedzioti viska nesmulkia zarna ir tada ydejus tarkim 3mm antgaly turetu smeliuoti gan neblogai ,bet tarkim nasumo pakaks 500l/min? :roll: :wink:

Na tai kad legviau isivaizduot paemimas didelis isejimas mazas gaunasi didelis spaudimas o ji prarandi del to kad toli eina oras ir dar per plona slanga.
Vartotojo avataras
Laimius
Forumietis
Forumietis

Standartinė Laimius »

reikia stengtis statyti smeliavimo kamera netoli kompresoriaus ,kad is resiverio ateinantis oras butu kuo arciau smeliasroves , :itarti: Kogero taip :wink: