Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

moskvich 402 tiuningas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė milzinas »

zazrali rašė:
milzinas rašė:As tai stiprinciau,cia gaunasi nemaza apkrova,nes judant is vietos kardanas vers deze,taip sakant.

Bet cia tik as taip manau,sekmes darbuose :wink:
o tu matei vaz firmine traversa penkiu pavaru ten lygiai taip pat islenkta ir uz mano dvigubai silpnesne taip kad jau neber kur stiprint :moped:
Bet ziguline ar eina lygai krastai be kantu?kantas ir yra pastiprinimas,pas taves lygiai gaunas virsui.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

milzinas rašė:
zazrali rašė:
milzinas rašė:As tai stiprinciau,cia gaunasi nemaza apkrova,nes judant is vietos kardanas vers deze,taip sakant.

Bet cia tik as taip manau,sekmes darbuose :wink:
o tu matei vaz firmine traversa penkiu pavaru ten lygiai taip pat islenkta ir uz mano dvigubai silpnesne taip kad jau neber kur stiprint :moped:
Bet ziguline ar eina lygai krastai be kantu?kantas ir yra pastiprinimas,pas taves lygiai gaunas virsui.
rytoj pastip :ddg: rinsiu
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

pagamino naujus dantracius i greiciu deze ,kad gerai rodytu spidometras, dabar su vaz deze spidometras nemeluos, arba reikejo det vaz spidometra arba gamint dantracius
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Volgistas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Volgistas »

Ir kiek toks malonumas kainuoja?
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

Volgistas rašė:Ir kiek toks malonumas kainuoja?
200 litu sumokejau ,bet padare super, nesigailiu :taika:
Vartotojo avataras
type4ozone2
Forumietis
Forumietis
Miestas: Klaipėdos rajonas, Mažosios ir Didžiosios Lietuvos pasienis

Standartinė type4ozone2 »

Itariu, kad zinojai kur nest, nes kai man reikejo dantrati "nudrozt", tai nevienas duris teko pavarstyt...
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

type4ozone2 rašė:Itariu, kad zinojai kur nest, nes kai man reikejo dantrati "nudrozt", tai nevienas duris teko pavarstyt...
yra vilniuje tokia firma KRUMPLITAS , ten padarys bet KOKIA detale uz prieinama kaina ,taip kad geriau ne neiskokit kitur, nes geriau nepadarys tikrai.p.s. pazystu tos firmos vadova jau dvidesimt metu ,yra dares man dantracius i greiciu deze kai greitinau zaz deze ir t.t. :taika: :taika: :taika:
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

zazrali rašė:
laudrius rašė:klausyk, zazrali, o ar nenoretum (kadangi taip kruopsciai darai) variklio voztuvu dangteli nusipoliruot iki blizgejimo.
man atrodo, labai graziai, tvarkingai, ziuretusi
as galvoju moskvich uzrasa dazyt kita spalva o poliruot tai aliumini idealiai padaryt gana sunku ispoliruot tai ispoliruosi bet jis nesigaus labai lygus o banguoto as nenoriu
O kodėl kolega raudonai darai. čia pagal automobilio spalvą? Aš pats galvoju dažyt tamsiai vyšnine spalva, variklio spalva bus kaip pas patį, o raides galvoju vario dėt, turėtų gerai žiūrėtis... Jei autorius nesupyks, galėsiu įkelt vėliau nuotrauką :labas:
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

Kitas klausimas p. Zazrali: Jei pvz dedi kitą dėžę, na nuo kokio importinio, tada irgi, kaip suprantu :roll: reiktų perdaryt dantračius kad rodytų tiksliai, ant moskvičiaus troso pagal esamą dėžės pavyzdį, taip? :roll:
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

kisa rašė:Kitas klausimas p. Zazrali: Jei pvz dedi kitą dėžę, na nuo kokio importinio, tada irgi, kaip suprantu :roll: reiktų perdaryt dantračius kad rodytų tiksliai, ant moskvičiaus troso pagal esamą dėžės pavyzdį, taip? :roll:
ziurint nuo ko desi gali ir atitikt