pritariu Bignui stilius yra kiekvieno reikalas ir jei jam grazhu taij tegul darosi! o jei norim ta sawo nuomone ishreikst tai pasakykim zhody taij tik mano nuomone! pvz man tas vairas visaij nepatinka bet px gi jis man neliepe jo darytis o jei jam patinka taij tegul darosi.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
	Dėkojame už supratingumą.
Projectas-vairas
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
- 
				RAMIREZ
														 - Forumietis

Is tikruju tai cia kiekvieno asmeninis reikalas, ka nori ta daro. Na ir kas kad negalima kist nagu prie stabdziu sistemos? Vienas dalykas - stabdziai tik bailiams.. O seip tai as sau stabdziu sistema persidarineju, kad butu kurkas geresni ir efektyvesni stabdziai uz standartinius ZAZ stabdzius. O kaip tu galvoji kaip pasidaro sportiniai vairai? Ar netoks pat principas? ir ar nesulus koks senas, sutrunijas Volgos vairas lemiamu momentu? Ar neuzmusi kitu? 
[/quote]
pritariu Bignui stilius yra kiekvieno reikalas ir jei jam grazhu taij tegul darosi! o jei norim ta sawo nuomone ishreikst tai pasakykim zhody taij tik mano nuomone! pvz man tas vairas visaij nepatinka bet px gi jis man neliepe jo darytis o jei jam patinka taij tegul darosi.

Paskutinį kartą redagavo RAMIREZ 18 Sau 2005, 20:52, redaguota 1 kartą(us).

- 
				Ledūklis
														 - Forumietis

- 
				BizZas
														 - Forumietis

- 
				BIGNAS
														 - Forumietis

RAMIREZ rašė:Is tikruju tai cia kiekvieno asmeninis reikalas, ka nori ta daro. Na ir kas kad negalima kist nagu prie stabdziu sistemos? Vienas dalykas - stabdziai tik bailiams.. O seip tai as sau stabdziu sistema persidarineju, kad butu kurkas geresni ir efektyvesni stabdziai uz standartinius ZAZ stabdzius. O kaip tu galvoji kaip pasidaro sportiniai vairai? Ar netoks pat principas? ir ar nesulus koks senas, sutrunijas Volgos vairas lemiamu momentu? Ar neuzmusi kitu?
Is tikro pvz del vairu, dauguma dedasi kitus kad butu patogiau. Ar geriau sukinet nedideli vairiuka kuris gerai prie ranku limpa ar didziuli gamyklini vaira? Cia kiekvieno reikalas, kas ka nori - tas ta darom. Ir pvz sudeti visas auto nuotraukas kuriose yra bent kiek perdarimu i siukslineli manau negeraipritariu Bignui stilius yra kiekvieno reikalas ir jei jam grazhu taij tegul darosi! o jei norim ta sawo nuomone ishreikst tai pasakykim zhody taij tik mano nuomone! pvz man tas vairas visaij nepatinka bet px gi jis man neliepe jo darytis o jei jam patinka taij tegul darosi.
Supranu originalas yra nuostabu.. Bet perdaryta auto leidzia labiau isreiksti zmogu kuris ja dare..
Atsiprasau uz klaidas.
- 
				Raimis
														 - ekspertas

Būtent Bignai, forumas skirtas kitam tikslui. O jei mėgsti kitas sritis- tai pirmyn į interneto lankas- pasireikšti ir "pasitūsinti" yra kur.BIGNAS rašė:Cia kiekvieno reikalas, kas ka nori - tas ta darom. Ir pvz sudeti visas auto nuotraukas kuriose yra bent kiek perdarimu i siukslineli manau negerai![]()
Negi negali padaryt atskiros skilties kaip Hot Road ar perdarymai? Ar atrodo, kad zlugs forumo ivaizdis nuo "pacuku" tuningistu? Manau yra daugiau forume zmoniu kurie domisi perdarymu ar kokiu nors patobulimu.
Supranu originalas yra nuostabu.. Bet perdaryta auto leidzia labiau isreiksti zmogu kuris ja dare..
![]()
Atsiprasau uz klaidas.
Temos išvados:
1. Dėl grožio nesiginčijama (sena kaip pasaulis tiesa, bet ginčai tebavyksta
2. Bizzas perspėtas dėl neigiamų projekto aspektų.
Tema rakinama.