Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Extremalus vairavimas CCCP laikais (video)

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
RPM
Forumietis
Forumietis

Extremalus vairavimas CCCP laikais (video)

Standartinė RPM »

Video rusų kalba.Įdomi medžiaga apie tu laikų extremalų vairavimą,tikrai verta pažiūrėti.88888) :puiku:

http://www.youtube.com/watch?v=CY22ikmO ... re=related
Vartotojo avataras
TADAS 125
moderatorius
moderatorius

Standartinė TADAS 125 »

Aš kai pamačiau kaip autobusas "piešė saules", tai prisiminiau kai buvau mažas ir su tėvais laukėm autobuso. Buvo vakaras, jau suteme. O mūsų autobusų stotis buvo su didelę aikštę. Buvo žiemą, ir staiga įvažiuoja lygiai toks pats autobusas ir pradeda "piešti saules".
Man tada taip patiko, pagalvojau čia mūsų autobusas ir aš su juo važiuosiu. Bet dėja tai buvo ne mūsų autobusas :roll:

P.S. autobusas "piešiantis saules" buvo be keleivių :wink:
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi :)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Prisiminiau panašų įvykį. Ankstyvas pavasaris, stoties peronas pilnas žmonių. Aikštėje- ledas, ant jo- sniego košė ir vanduo. Vienas "šaunus" autobuso vairuotojas sumanė prieš minią pademonstruoti viražus. Deja, paaiškėjo, kad šone esantis dangtis (kur buvo sudėti visokie įrankiai) neuždarytas arba uždarytas nepatikimai. Posūkio metu buvo labai smagu stebėti iš ten lekiančias montiruotes, domkratą, užvedimo rankeną, įvairius raktus ir t.t. ir pan. :-)
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
RPM
Forumietis
Forumietis

Standartinė RPM »

Norėčiau tokį įvyki savo akimis pamatyti :juokinga: :DDDD