Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

moskvich 402 tiuningas

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

pwxaz rašė:
kisa rašė:va, žadėta nuotrauka, gal nesupyks autorius...
Aišku, nuotraukos kokybė gal nelabai, bet... Natūroj atrodo daug gražiau :lol:
Be to, kur neišėjo užpurkšti, tai paskui gražiai pripiešiau teptuku
Sorry , bet man tai kaip aptepliotas tai negražu trūksta kokybės. Dažyme
Nekaltinu tamstos nesupratingumu :lol: Čia neaptepliota, o purkšta balionėliu. Mano aplinkos žmonėms labai patiko, o dėl kiekvieno negali stengstis. Tiesiog noriu pasakyt kaip ir P. Zazrali:Man gražu, aš ir darau, juk važinėti ne kitiems, kam patiks kitaip, darykit kitaip :wink:
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

nugruntuota
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

p. Zazrali, kaip tamsta Išėmėt voižtuvus iš galvos? Ar tam reikia išardyt į/iš velenėlius?

867075925
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

kisa rašė:p. Zazrali, kaip tamsta Išėmėt voižtuvus iš galvos? Ar tam reikia išardyt į/iš velenėlius?
slifavau su voztuvais
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

aš ne dėl šlifavimo, bet tiek to... :wink: Jau suradau, panašu, kad reiks išrinkt kėliklius su ašim.Šlifuot gerai, bet reik ir persirinkt viską bei pritrint vožtuvus, kanalus prašlifuot... Jei tamsta jau kažkada taip darėt, tai super... Deja, man nepasisekė :( Kanalų paviršius niekuo nesiskiria nuo Mėnulio paviršiaus :( :( :(

867075925
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

kisa rašė:aš ne dėl šlifavimo, bet tiek to... :wink: Jau suradau, panašu, kad reiks išrinkt kėliklius su ašim.Šlifuot gerai, bet reik ir persirinkt viską bei pritrint vožtuvus, kanalus prašlifuot... Jei tamsta jau kažkada taip darėt, tai super... Deja, man nepasisekė :( Kanalų paviršius niekuo nesiskiria nuo Mėnulio paviršiaus :( :( :(
esu slifaves kanalus kazkada tik kazkodel jokio efekto nepajauciau tai daugiau to daryt nesiruosiu jei tiksliau tai kazkada kai dejau vaz varikli i zaz tai nusipirkau vaz 2106 varikli praejes buvu 50000km man buvo maza traukos tai tada dariau pilna kapitalini, slifavau cilindrus ,BALANSAVAU ALKUNINI, eva auto ,firmoj susveriau svaistiklius ,ir nors leidziama 2 gramai skirtumas ,padariau 0 gramu ,ta pati su stumokliais, isslifavau visus kanalus, siurbimo ismetimo ,po viso to uzdejus motora JOKIO EFEKTO nepajauciau,veliau idejau AUDI 1,8 motora ,va tada ir pajauciau efekta ,taip kad geriau nevark be reikalo geriau turbina uzdek :geriam:
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

Matyt, neužsukai iki efekto :wink: Viskas duoda efektą, jei tinkamai padaryta, o turbinų tokiose mašinose nepateisinu...
be to, kiekvienas kelia savo reikalavimus varikliui, ir kas vienam trauka, kitam gali būt nulis :bebebe:

867075925
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

zazrali rašė:
kisa rašė:aš ne dėl šlifavimo, bet tiek to... :wink: Jau suradau, panašu, kad reiks išrinkt kėliklius su ašim.Šlifuot gerai, bet reik ir persirinkt viską bei pritrint vožtuvus, kanalus prašlifuot... Jei tamsta jau kažkada taip darėt, tai super... Deja, man nepasisekė :( Kanalų paviršius niekuo nesiskiria nuo Mėnulio paviršiaus :( :( :(
esu slifaves kanalus kazkada tik kazkodel jokio efekto nepajauciau tai daugiau to daryt nesiruosiu jei tiksliau tai kazkada kai dejau vaz varikli i zaz tai nusipirkau vaz 2106 varikli praejes buvu 50000km man buvo maza traukos tai tada dariau pilna kapitalini, slifavau cilindrus ,BALANSAVAU ALKUNINI, eva auto ,firmoj susveriau svaistiklius ,ir nors leidziama 2 gramai skirtumas ,padariau 0 gramu ,ta pati su stumokliais, isslifavau visus kanalus, siurbimo ismetimo ,po viso to uzdejus motora JOKIO EFEKTO nepajauciau,veliau idejau AUDI 1,8 motora ,va tada ir pajauciau efekta ,taip kad geriau nevark be reikalo geriau turbina uzdek :geriam:
Visi tamstos atlikti darbai neturėjo kaip nors įtakoti variklio galią(jei toks buvo tikslas), o tik sumažinti vibracijas esant maksimaliems sūkiams. Kanalų šlifavimas atliktas vien dėl šlifavimo, gali net pabloginti įsiurbimą.
Jei kam įdomu galiu atsiūsti Ford SOHC2.0(Pinto) galios modifikavimo medžiagą. Ten viskas apie Ford, bet su paaiškinimais, kurie tinkami visiems varikliams.
Failas didelis 43MB. Arba galit pasiieškoti parsisiust torentuose "How to modify Ford SOHC engines" autorius David Vizard
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

kanalų šlifavimas, atliktas teisingai, negali pabloginti mišinio įsiurbimo. Manau, tokių galios padidinimo knygų yra pilnas internetas, bet dar nereiškia, kad perskaitęs tapsi protingesnis :wink: DARYTI REIKIA :!:
Nebūtina fordo, apimk G. Bell knygą, ten viskas paprastai ir aiškiai.
Be to, tik apdirbus kanalus, pasilengvinus alkūninį, smagratį ar stūmoklius, efektas lygiai 0 galios atžvilgiu, gal tik elastingumo priduoda... Be maitinimo sistemos modifikavimo, kintamo paskirstymo kampo ir fazių persidengimo, galios nebus :(

867075925
Vartotojo avataras
zazrali
Forumietis
Forumietis

Standartinė zazrali »

kisa rašė:kanalų šlifavimas, atliktas teisingai, negali pabloginti mišinio įsiurbimo. Manau, tokių galios padidinimo knygų yra pilnas internetas, bet dar nereiškia, kad perskaitęs tapsi protingesnis :wink: DARYTI REIKIA :!:
Nebūtina fordo, apimk G. Bell knygą, ten viskas paprastai ir aiškiai.
Be to, tik apdirbus kanalus, pasilengvinus alkūninį, smagratį ar stūmoklius, efektas lygiai 0 galios atžvilgiu, gal tik elastingumo priduoda... Be maitinimo sistemos modifikavimo, kintamo paskirstymo kampo ir fazių persidengimo, galios nebus :(
o as girdejau kad kanalai kaip tik geriau siurkstus misinis maisosi geriau ,paslifuok blogiau nebus