Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Garazai, dirbtuves ju iranga ir t.t.

Klausimai, informacija, patarimai apie dirbtuves, įrankius ir panašiai.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Pasigaminau štai tokį "mobilų" resiverį.Naudoju jį kaip drėgmės sėsdintuvą.Tai liaudiška išmintis ir patirtis,bet dirba gana gerai.Bet dažniausia jį naudoju padangų dapūtimui.Labai patogu-pripūti iki 8 atm ir nešiesi prie autobobilio.Netgi į kaimą vežuosi.Nereikia vežtis viso kompresoriaus.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Dar vienas mano "kūrinukas".Manau visiem aiškus dalykas .Tai stovas motociklo remontui.Konkrečiai Iž-49.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Maki
Forumietis
Forumietis

Standartinė Maki »

prie resyverio matau kompresoriu, toki pat kaip mano :D kaip jis vargsta stengdamasis pasiekti tuos 8 barus, o ir kaip daznai jam tenka tai daryti, tai net graudu. Tikiuosi resyveris bent kazkiek sia situacija pakeicia?
bijai - nedaryk, darai - nebijok
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Na maniškis kompresorius dar nepavargęs,tai tuos 8 atm pasiekia gan nesunkiai.Bet,kita vertus,ko norėt iš kinietiško daikto...Bent kolkas man jo pakanka.O resiveris praverčia dažant-ilgiau pakanka slėgio.
Vartotojo avataras
pulpitas
Forumietis
Forumietis

Standartinė pulpitas »

Maki rašė:prie resyverio matau kompresoriu, toki pat kaip mano :D kaip jis vargsta stengdamasis pasiekti tuos 8 barus, o ir kaip daznai jam tenka tai daryti, tai net graudu. Tikiuosi resyveris bent kazkiek sia situacija pakeicia?
turiu ir aš tokį kompresorių, bandžiau smėliuoti vieną syki naudojantis juo. Labai triukšmingas ir ilgai prakaituoja kol sudaro reikiamą slėgį... Padangoms pūsti jo gana.
Maki
Forumietis
Forumietis

Standartinė Maki »

pulpitas rašė: turiu ir aš tokį kompresorių, bandžiau smėliuoti vieną syki naudojantis juo. Labai triukšmingas ir ilgai prakaituoja kol sudaro reikiamą slėgį... Padangoms pūsti jo gana.
va va tokie patys ir mano pastebejimai :roll:
bijai - nedaryk, darai - nebijok
mesa1418
Forumietis
Forumietis

Standartinė mesa1418 »

man smeliavimui ir dvieju tokiu nepakako, bet skirtumas tikrai zymus. nespeja niekaip pompuot reikiamo srauto.
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Na nenorėkit iš tokių mažylių kažko įspūdingo.Jie gi skirti padangom pripūsti,mažiem dažymam,dulkėm nupūsti.
Black
Forumietis
Forumietis

Standartinė Black »

Varamas, ar tik ne iš Švedijos šią mobilaus oro sistemą būsi nukopijavęs:lol: :?: Aš ten, vienoje degalinėje, pusvalandį trypiau pasimetęs, kol man paaiškino, kaip tą orą iki padangos atnešti :lol:
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Tikrai nekopijavau.Gyvenimiški poreikiai pakišo tokią mintį :D Jau ne vienas mano pažįstamas pasidarė tokį nešiojamą "kompresorių".Jis labai patogus.Siūlau visiem pasigaminti.