Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

netikri oldtimeriai!

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

jester
Naujokas
Naujokas

netikri oldtimeriai!

Standartinė jester »

Visai netycia, vykstant Zenevos automobiliu parodai, yahoo atsitiktini straipsneli ismete- 10 slyksciausiu automobiliu parodoje. Vienas is ju modeliu buvo Bufori Geneva ir komentaras redaktoriaus - ispudi gal ir padarytu jeigu dabar butu 1936 metai, bet del dievo meiles dabar 2010! Biski pasidomejau ir va ka cia komentuot patys paziurekit http://www.bufori.com/en/worldofb_about.htm
Vaidotas73
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Vaidotas73 »

Na jau, ko čia taip tragiškai. Stilingas išskirtinis automobilis. Kas perka paveikslą Pilies gatvėje, kas tokį auto.
Automobilių ir motociklų restauracija, konsultacija.
Stipinuotų ratų remontas
Smėliavimas ir stiklavimas
Tel.868239189
vaidotas.sakalauskas@yahoo.com
jester
Naujokas
Naujokas

Standartinė jester »

na man tai irgi jie pasirode net super grazus ir kaip nesu, sakykim nagingas meistras, ir dar esu gan nekantrus tai gal greiciau net tokiu vazinejant arba morganu isvyst butu galima, negu kad sena 30-desimtmecio originala restauruojantis. :D
Vartotojo avataras
Foreigner
Forumietis
Forumietis

Standartinė Foreigner »

Man tas Bufori Geneva visai gražus automobilis, kiekvienas turi savo skoni - tuo mes ir skiriames ;)