Chamizmui STOP!!! Rimtas perspėjimas.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Automobilių kapinynai Lietuvoje
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
kisa
- Forumo rėmėjas

Esmė yra ne svetimam turte.Va, dabar visi prakalbo apie tų istorinių t/p įstatymą. Tai tada ir jam reiktų taikyti tokius pačius standartus, kaip nekilnojamoms kultūros vertybėms: ten nors leidimų rekonstrukcijai reikia ir žmogus privalo sutvarkyti
O čia PYPT niokoja viską savo arogancija, turiu svarbu, PYPT kad laužas. Tai gal geriau registruot tokius laužynus ir priverst susitvarkyt, jei ne-konfiskuot ir aukciono būdu parduot, manau visiems būtų geriau
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija
867075925
867075925
-
upa
- Forumietis

-
sth55
- Forumietis

Žiurėk,kad pavydas pilvo neišgraužtukisa rašė:o tau geriau kaip viskas supuvę surūdiję ir pamesta likimo valiai? Tai tada tu kvailysAteini, o diedas apsitvėręs tvorom, šunim ir rėkia neparduodu, bėkit lauk. Tokius šaudyt reiktų
parduotų rimtam žmogui, tai nors sutvarkytų, važinėtų. O dabar užsilenkia toks pirdyla., o vaikai paima viską ir metalan, nes jau nieko padaryt neišeina. Tai tau taip geriau?
-
sth55
- Forumietis

-
kisa
- Forumo rėmėjas

PYPT
1. Visos žolės PYPT, tad nereikia tiek kaupt.
2. Niekada nepavydėjau tokiems nuvargėliams ir nekaupiu tiek, kad nepajėgčiau sutvarkyt
3. Gal tu bent kartą pagauk mintį kad kalba eina ne apie fiskarus ir buldozerius, o apie savo retos technikos perleidimą rimtiems žmonėms už abiem prieinamą kainą, tuo labiau jei šeimininkui ir taip grabas PYPT stuksi
Man atrodo, ponas sth55 pats yra labai mėgėjas kaupti ir nieko nedaryti,todėl ir kyla panašios mintys. Kita vertus, tada neverta visiems čia verkti ir keikt kad va durnas senis nieko neįleidžia nieko neparduoda, jei jau tingim kažką padaryti. Patarimas vienas-sėdėkit prie vartų ir laukit kol užsilenks, tada gal vaikai laužynan veš ir nupirksit už skardų kainą jau niekam nebetinkamą transporto priemonę
Eventualiai
2. Niekada nepavydėjau tokiems nuvargėliams ir nekaupiu tiek, kad nepajėgčiau sutvarkyt
3. Gal tu bent kartą pagauk mintį kad kalba eina ne apie fiskarus ir buldozerius, o apie savo retos technikos perleidimą rimtiems žmonėms už abiem prieinamą kainą, tuo labiau jei šeimininkui ir taip grabas PYPT stuksi
Man atrodo, ponas sth55 pats yra labai mėgėjas kaupti ir nieko nedaryti,todėl ir kyla panašios mintys. Kita vertus, tada neverta visiems čia verkti ir keikt kad va durnas senis nieko neįleidžia nieko neparduoda, jei jau tingim kažką padaryti. Patarimas vienas-sėdėkit prie vartų ir laukit kol užsilenks, tada gal vaikai laužynan veš ir nupirksit už skardų kainą jau niekam nebetinkamą transporto priemonę
Eventualiai
867075925
867075925
-
sumskas2
- Forumietis

-
genka
- Forumietis

-
kisa
- Forumo rėmėjas

Atsakau į pateiktą klausimą: man beveik 40m jei kažką tai duos. O toks požiūris pas mane visą gyvenimą, bet netrukdo. Tiesiog nemėgstų tokių tipų ir viskas.galit vadint antru Šustausku, man tai vienodai, bet ir tokių reikia. Aš gi išsakau savo nuomonę, kitiems neperšu bet visad ir į akis sakau ką galvoju. Vieni sutinka, kiti ne, bet... O pažiūrėt aš galiu drąsiai į akis, nes žmogus privalo argumentuotai apgint savo nuomonę, jei ne-tiek ten ir žmogaus belikę 
Garbusis, į akis tiesą rėžti galima ir neįžeidinėjant oponento. Chamizmas tikrai nebus toleruojamas švelniais perspėjimais, kaip tai yra su paplekšnojimais lietuvių kalbos rykštele.
Pagarbiai,
Gintas
Garbusis, į akis tiesą rėžti galima ir neįžeidinėjant oponento. Chamizmas tikrai nebus toleruojamas švelniais perspėjimais, kaip tai yra su paplekšnojimais lietuvių kalbos rykštele.
Pagarbiai,
Gintas
867075925
867075925
-
darius555
- Naujokas

Re: Automobilių kapinynai Lietuvoje
Nuvaziuok i Zagreba i miegamuosius rajonus, kiemuose pamatysi tokiu eksponatu kad akys issoks zinoma nenaudojamu apleistu,wuzimu rašė:Tema apie Jonavos raj. kapinyną užrakinta, nežinau, ar kokią kitą temą bandyti teršti, ar sukurti naują temą štai čia. Jeigu kazžkas netiks, manau, bus kas ją užrakins.![]()
Norėčiau sužinoti daugiau tokių "kapinynų" Lietuvoj, būtų įdomu apsilankyti, nebūtinai viską iš karto pirkti (kaip perskaičiau, gali būti daug kas ir neparduodama arba prašoma labai didelė suma) įdomu pamatyti, pafotografuoti, pakeliauti... Būtų kaip pramoga. (taisyta)
Stengiamės rašyti lietuviškais rašmenimis.
-
sth55
- Forumietis

Pvz tu turi M-401 kabriką(labai reta mašina)tu jo labai norėjai ir turi,bet jau kelintus metus nesurenki pinigų remontui ir puna jis kieme tada ateina prie tvoros kažkoks nepažystamas ir klausia ėė seni gal parduodi?tu atsakai ne,eik iš čia. jis tau o gal davai parduok vistiek čia pūdai tu jam paskiau ne pi*** ot sjuda tada jis tave pradeda visokiu seniu nusmurgeliu ir pan. vadint tai ka tu darysi ydomu nesiimsi priemonių varyt jo laukan?vistiek parduosi savo labai retą svajonę?Man atrodo,kad jei ir pasakytų žmogus gerai parduodu tu vistiek nepirktum,nes tau tiesiog PAVYDAS.Aišku ir aš jei pamatyčiau savo svajomą mašiną ar motociklą manau pradžioj tą patį galvočiau ką ir tu,bet tiesiog patariu atsiknist nuo tų visiem žinomų senukų pas kuriuos yr kapinynai ir savo norimą transportą ieškot kitur.Patikėk taip laukdamas kol jis mirs greičiau chirurginiam skyriuj atsidursi nei sulauksi jo smerties.kisa rašė:PYPT
Eventualiai