Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Automobilių kapinynai Lietuvoje

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
tiltaz
Forumietis
Forumietis

Standartinė tiltaz »

laurynas400 rašė:Visokeriopas kapinynas prie Vaidotų geležinkelio depo. Kas norit netekti geros nuotaikos-pažiūtėt kaip yra pūdomi geri/reti motociklai ir auto, prašom ten. Tiesa savininkas nieko neleidžia pastaruoju metu, bet gal kam ir pasiseks.
Ileidzia ileidzia :-) Zinoma, nieko neparduoda arba parduoda uz DAUG, taciau mainytis dalimis mielai sutinka, taip pat, zinoma, jei tu turi pasiulyti kazka jam svarbaus.
p.s. jo deka turejau galimybe savo akimis isvysti m400 kabrio.
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

sth55 rašė:
kisa rašė:PYPT
1. Visos žolės PYPT, tad nereikia tiek kaupt.
2. Niekada nepavydėjau tokiems nuvargėliams ir nekaupiu tiek, kad nepajėgčiau sutvarkyt
3. Gal tu bent kartą pagauk mintį kad kalba eina ne apie fiskarus ir buldozerius, o apie savo retos technikos perleidimą rimtiems žmonėms už abiem prieinamą kainą, tuo labiau jei šeimininkui ir taip grabas PYPT stuksi
Man atrodo, ponas sth55 pats yra labai mėgėjas kaupti ir nieko nedaryti,todėl ir kyla panašios mintys. Kita vertus, tada neverta visiems čia verkti ir keikt kad va durnas senis nieko neįleidžia nieko neparduoda, jei jau tingim kažką padaryti. Patarimas vienas-sėdėkit prie vartų ir laukit kol užsilenks, tada gal vaikai laužynan veš ir nupirksit už skardų kainą jau niekam nebetinkamą transporto priemonę

Eventualiai
Pvz tu turi M-401 kabriką(labai reta mašina)tu jo labai norėjai ir turi,bet jau kelintus metus nesurenki pinigų remontui ir puna jis kieme tada ateina prie tvoros kažkoks nepažystamas ir klausia ėė seni gal parduodi?tu atsakai ne,eik iš čia. jis tau o gal davai parduok vistiek čia pūdai tu jam paskiau ne pi*** ot sjuda tada jis tave pradeda visokiu seniu nusmurgeliu ir pan. vadint tai ka tu darysi ydomu nesiimsi priemonių varyt jo laukan?vistiek parduosi savo labai retą svajonę?Man atrodo,kad jei ir pasakytų žmogus gerai parduodu tu vistiek nepirktum,nes tau tiesiog PAVYDAS.Aišku ir aš jei pamatyčiau savo svajomą mašiną ar motociklą manau pradžioj tą patį galvočiau ką ir tu,bet tiesiog patariu atsiknist nuo tų visiem žinomų senukų pas kuriuos yr kapinynai ir savo norimą transportą ieškot kitur.Patikėk taip laukdamas kol jis mirs greičiau chirurginiam skyriuj atsidursi nei sulauksi jo smerties.
Gerbiamasis, pavydas man visada buvo svetimas, gal greičiau čia gailestis. Ilgai reiktų laukt, kol aš chirurginiam atsidursiu. Jei jau turi svajonę, tai ir stenkis dėl jos. Susidėliok prioritetus, ir pasilik tą, kurios labiausiai nori, tada kitus parduok, ir bus pinigai remontui. KALBA EINA APIE SUTVARKYMĄ, NE APIE PŪDYMĄ. Jei svajonė pavirs dulkėmis, tokia ji ir savjonė, nebent tamsta mazochistas. Nekliūva man tie diedukai, duok Dieve tegul gyvena, bet tai ką jie daro-nusikaltimas
Aš, kažkaip sugebėjau įsigyt sau brangią transporto priemonę, ir kažkaip pinigus renku, darausi po biskį, nors irgi ant pinigų nemiegu.

O toliau su visa pagarba nesiruošiu leistis į panašias diskusijas, nes nelabai yra apie ką ir su kuo diskutuot :wink:

Pagarba, o ką sunku buvo iš karto taip ir parašyti...
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

:D :D :D
Jūs tik spėkit nuo metalo gelbėt iš tų kas priduoda, kapinynais nesipiktinę. Apleista mašina irgi savotiškas grožis, nereikia taip siaurai mąstyt, kad viskas blizgėt turi ir tiesioginę funkciją atlikt. O tas kas metale perlydyta, tam jau viskas...