Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Rusai nuo proto nušoko.

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

mariussta rašė: Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?
Todėl, kad daugelis forumiečių įsivaizduoja, kad Rusijos keliais rieda nesuskaičiuojami kiekiai M-72, iz-49, Volgu ir Pobedu, kurias nuožmusis Medjedevas savo dekretu pasmerks mirti.
Vartotojo avataras
jonny
Forumietis
Forumietis

Standartinė jonny »

mariussta rašė:Kiekviena šalis turi tam tikrą naujų automobilių pirkimo skatinimo programą, taip pat ir senų utilizavimo. Kiekviena šalis ją sprendžia skirtingai. Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?
Kokia yra Lietuvos naujų automobilių pirkimo skatinimo programa :?:
Vartotojo avataras
Vairuotojas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Vairuotojas »

jonny rašė:
mariussta rašė:Kiekviena šalis turi tam tikrą naujų automobilių pirkimo skatinimo programą, taip pat ir senų utilizavimo. Kiekviena šalis ją sprendžia skirtingai. Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?
taigi ponas Kubilius pasakė, kad reaguojant į aukštas kainas degalų stengsis padaryt, kad Lietuva taptų elektromobių šalimi. delfyje yra straipsnis apie tai.
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

jonny rašė:
Buvo panaikintos lengvatos (nebegrazinamas PVM) verslui. Privatiems asmenims jokiu lengvatu nebuvo, tad ir naikinti nereikejo. Berods, dar buvo sumazintos (ar visai panaikintos) kompensacijos neigaliesiems, perkantiems automobili. Lietuvoje zengta kita linkme: maksimalus akcizai populiariausiam 95 benzinui skatina vairuotoja ieskoti taupesnio automobilio, arba alternatyviu kuro tiekeju... Tad, kaip jau buvo mineta, Kubilius zada mus persodinti i elektromobilius. Nors, jeigu valdzia geriau pagalvotu, tai suprastu, kad tada sumazes benzino vartojimas, kas reiskia, mazesnes iplaukos i biudzeta uz nebesurankamus akcizus, bei PVM... Hm, visai tiketina, kad turesime nauja mokesti - akcizas elektrai, kuri naudojama automobiliu baterijoms ikrauti :wink:

p.s. o ar zinote, kad marsrutiniai taksi negali mazinti bilieto kainos? Ar zinote, kad savivaldybe net ir sunkmeciu neleidzia piginti bilietu? O kiek mes dar visko nezinome...
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

virgas rašė:
mariussta rašė: Man tik toks klausimas iškilo, kodėl taip rūpi rusiškos problemos, kodėl nesidomima Kinijos, Australijos ar Mozambiko problemomis?
Todėl, kad daugelis forumiečių įsivaizduoja, kad Rusijos keliais rieda nesuskaičiuojami kiekiai M-72, iz-49, Volgu ir Pobedu, kurias nuožmusis Medjedevas savo dekretu pasmerks mirti.
Aš kaip matau jūs įsivaizduojat,kad daugeliui forumiečiui sena transporto priemonė yra M-72,Iž-49,Gaz-20 ir Gaz-21,bet dėja...neįsižeiskit.