Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Diskusija apie motociklą " IŽ PLANETA 2"

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

Standartinė pxaxuxlxixuxs »

marjaxxx rašė:Tokioje nuotraukoje įmanoma ižiūrėt tik neoriginalius galinius amortizatorius ir neoriginalius priekinės lempos laikiklius, nes kiek matau, tai čia su skylėmis posūkiams
Ačiū už pastabas. amortizatoriai manau javos, nes senelis (A+A) paliko man šį ižą ir apardytą javą.
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Amortizatoriai naujesnių ižų
Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

marjaxxx rašė:Amortizatoriai naujesnių ižų
Keista. Pas mane jawa be galinių amortizatorių gulėjo, tai maniau kad iš jos įdėti. Nors pažiūrėjus į tokios jawos nuotraukas amortizatoriai tikrai ne tokie :) . O kokie priklauso planeta-2? Galima būtų foto?
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
Autocrossess1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Autocrossess1 »

pxaxuxlxixuxs rašė:
marjaxxx rašė:Amortizatoriai naujesnių ižų
Keista. Pas mane jawa be galinių amortizatorių gulėjo, tai maniau kad iš jos įdėti. Nors pažiūrėjus į tokios jawos nuotraukas amortizatoriai tikrai ne tokie :) . O kokie priklauso planeta-2? Galima būtų foto?
Chromuotais korpusais.
Paskutinį kartą redagavo Autocrossess1 12 Gru 2010, 21:03, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

Didelis ačiū. Manau kad garaže yra ir tokie. Reikės perdėti. O „planeta-2“ sėdynė būtinai turi turėti tą kilpą per vidurį? Pas mane jos nėra. Ir dar, dėl duslintuvų. Pas mane jie į galą siaurėjantys. Taip ir turi būti? Pas Jus, matau kitokie.
Paskutinį kartą redagavo pxaxuxlxixuxs 05 Geg 2010, 19:30, redaguota 1 kartą(us).
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
Autocrossess1
Forumietis
Forumietis

Standartinė Autocrossess1 »

pxaxuxlxixuxs rašė:Didelis ačiū. Manau kad garaže yra ir tokie. Reikės perdėti. O „planeta-2“ sėdynė būtinai turi turėti tą kilpą per vidurį? Pas mane jos nėra. Ir dar dėl duslintuvų. Pas mane jie į galą siaurėjantys. Taip ir turi būti? Pas jus matau kitokie.
Iž planetos2 žinyne parodyta su kilpa. Duslintuvai mano pateiktoje nuotraukoje yra neoriginalūs.
Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

gal galima būtų gauti tą žinyną? Norėčiau paskaitinėti nes pats tokio dalyko neturiu :) iš anksto didelis ačiū. :)
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
Robisss
Forumietis
Forumietis

Standartinė Robisss »

http://db.2kolesa.net/moto/23-izh-planeta-2.html
cia vienas is tinklalapiu su rusisku motociklu modeliais
Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

Robisss rašė:http://db.2kolesa.net/moto/23-izh-planeta-2.html
cia vienas is tinklalapiu su rusisku motociklu modeliais
Malonu, kad padėjote. Radau kelias dalis, kurios pas mane ne tokios, kokios nuotraukoje. Bet mano žiniomis „planeta-2“ buvo ne viena versija. gal galima sužinoti kuo jos skyrėsi?
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats