Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

2 x Delta HF Integrale

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
Gintaras!
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 60
Užsiregistravo: 12 Lie 2008, 11:00
Miestas: Vilnius

Standartinė Gintaras! »

Bet paziurek drift video kad ir si : http://www.driftmag.lt/video-drifto-kar ... reniruote/ pradzioj girdis, kad masina dirba taip pat kaip si lancia. Tai manau kad ne seip sau daro kad taip dirbtu.
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 888
Užsiregistravo: 12 Kov 2006, 13:48
Miestas: Jurgenburg

Standartinė spoileriz »

Bet esmė ne žemų sūkių darbe. Dar sykį kaip pavyzdį galiu paimt savo CRX. Jį vos užkurt eina, nes labai perpila. Ant laisvų sūkių perpila, ant aukštesnių būna viskas labai gerai. Jeigu eitų padaryt, kad normalų kuro kiekį duotų ir ant žemesnių ir ant aukštesnių, tai rezultate būtų dar geriau.
Audris
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 26
Užsiregistravo: 14 Kov 2007, 21:54
Miestas: Vilnius

Standartinė Audris »

Konkreti Delta Integrale mano manymu yra standartinė; be ralinių ir kt. perdarymų. Todėl ir dirbti ji turėtų be svyravimų. Nebent kažkas priburta.
SAAB 900 aero '84
SAAB 99 '82
sremigijus
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 24
Užsiregistravo: 27 Sau 2008, 23:33
Miestas: Vilnius

Standartinė sremigijus »

Taip jus teisus, ji neturi taip dirbti :)
Esme buvo kad kai uzkuriau pirma kart nebuvo apdailos ant isiurbimo koliko o pasirodo juos kronsteino varztas sukasi i kolika, o sriegine skyle eina kiauarai, del to leido ora lauk is koliko ko pasekoje sokinejo apsukos, dabar jau viskas ok.
pasistumejau per sventes truputuka i prieki (paskutines foto)
http://picasaweb.google.co.uk/sremigiju ... 6vProject#

uk kainos svyruoja ivairiai gali ir uz 1000svaru paimt, bet tai bus gerokai uzvaikytas automobilis is visu pusiu, kas kainuos remontuot tikrai nemazai. vaziuojanciu kainos apie 2000, geros bukles prasideda nuo 5k, evo versijos patenkinamos apie 8k, idealesnes nuo 10k.
kas liecia manaja tai niekad nebuciau suremontaves juodos jei nebuciau turejes dalimis raudonos.
Daliu kainos siaip aukstos, bet rast galima. Daug ko Fiat/Lancia sandeliuose jau neturi, yra aftermarketines companijos kurios tuo uzsiima.
AR951
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 310
Užsiregistravo: 26 Sau 2010, 14:44

Standartinė AR951 »

Pas mane taip budavo kai tuscios eigos voztuvas buvo uzstriges :wink: