Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
zibartas
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

Kad tinka tai tikrai ,juk sleginiai indai duju balionai ,as saviskems dviem kompreoriams dariau resiverius is 4 balionu ,tai gavos du cieli resiveriai po 120 ltrbratiaga rašė:Sveiki, naujos temos kurti nenorejau tai i sita sakau parasysiu, kaimynas kazkoky tai kompresoriu gaminos ir klause ar tinka nuo duju irangos masinines balionas kompresoriui?
-
Laimius
- Forumietis

Tai variantu nebus jokiu pasiulyta y sitas uzklausas kolegosLaimius rašė:Dar turiu klausimu jums kolegos ,ykeliu foto kompresoriaus ,gal galit pasakyt kokio galingumo turetu buti tokio kompresoriaus variklis ,ir kiek apsisukimu ,bei kas per daiktas tie radiatoriai prie galvu sujungti vamzdeliuir ka rodo nuotraukoje pazymetas monometras
-
Laimius
- Forumietis

Man konkreciai reikia apie sita modely duomenu ,koks variklis jam priklauso ,koks jo nasumas ,ir bet kokios kitokios info,gal kas turi tokio kompresoriaus knygute, ar modely bet zino ,nes pas mane visos nakleikes nutrintos
Pasikuisciau rusu internete bet kad nežinau nei modelio 
Paskutinį kartą redagavo Laimius 11 Bal 2011, 17:34, redaguota 1 kartą(us).
-
dragis69
- Forumietis

Viskas priklauso nuo nuo gamintojo, pagal kai kuriuos man žinomus gamintojus tai būten 4 reiškia 6,5 mm antgali.Laimius rašė:Slankmaciu matavau rode kaska tai apie 6,5mmzibartas rašė:Laimius rašė:ykeliu mineta antgaly ,beje ant jo dar yra numeris 4 ka tai reiskia gal apsviesit mane
skaicius 4 turbut bus 4mm skermens antgalisgali toks buti ?
-
Laimius
- Forumietis

Tai kogero taip ir bus ,o gal Dragi esi dirbes su keramikiniu antgaliu ar verti jie kam ?dragis69 rašė:Viskas priklauso nuo nuo gamintojo, pagal kai kuriuos man žinomus gamintojus tai būten 4 reiškia 6,5 mm antgali.Laimius rašė:Slankmaciu matavau rode kaska tai apie 6,5mmzibartas rašė:
skaicius 4 turbut bus 4mm skermens antgalisgali toks buti ?
-
dragis69
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis