As nutuokiu, kad senasis Alytaus centras, tai tiesiog tas centras, kuris juo visada ir buvo, bet pasakykit man gerbiami mano miestelenai, kur yra, jeigu toks yra, naujasis Alytaus centras?
Paskutinį kartą redagavo virgas 09 Bir 2010, 08:42, redaguota 1 kartą(us).
virgas rašė:As nutuokiu, kad senasis Alytaus centras, tai tiesiog tas centras, kuris juo visada ir buvo, bet pasakykit man gerbiami mano miestelenai, kur yra naujasis Alytaus centras?
Dar geriau..Nuo to netapo aiškiau kur.Gal kur savivaldybės pastatas??
Jeigu atvykę į renginio pradžią, suabejosite, ar tikrai atvažiavote į senąjį Alytaus centrą, pagalbą ir patikslinimus gausite paskambinę telefonais:
8-618-03106 (Erikas)
8-686-11000 (Raimundas)
Iki greito susitikimo
rcepa rašė:Palaukite, neskubekite atsisveikinti..O kad planuojama ,,po finišo rikiuojamės "?
Norint rikuotis po finiso, reikia ji pasiekt . Apie finisa detaliai bus uzduoties lape, o tiems kas varzybose nedalyvaus planuokite 16 val. Dainavos aiksteleje.
dauksas rašė:O koks tolimesnis grafikas tų, kurie nedalyvaus orientaciniam ture?
Svečius kviečiame dalyvauti nuo pat pradžių. Jei negalite- lauksime Jūsų kituose renginiuose.
Vakarinė dalis skirta klubo nariams ir tiems svečiams, kurie dalyvaus visoje programoje.