Sveiki, apgailestaujame už laikinus nesklandumus, forumas yra atnaujinamas, kad veiktų geriau, saugiau ir paprasčiau.
Ačiū

gaz-21 stabdziai

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
kucinioks
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 24 Sau 2007, 15:48
Miestas: Klaipėda

gaz-21 stabdziai

Standartinė kucinioks »

Sveiki.

Gal kam yra taip buvę...

Nestabdo priekinis dešinysis ratas. Nusiardėm stabdžių būgną ir radom jog stabdžių cilindriukas leidžia stabdžių skystį.. Viską išvalėm, pakeitėm stabdžių cilindriukų (cilindriukai pernai įstatyti nauji) mandžetus, purvo apsaugas, sudėjom naujas kaladėles, išplovėm stabdžių būgną, nusiorinom visą sistemą, dešinės pusės cilindriukai vaikšto puikiai, skysčio neleidžia, bet uždėjus stabdžių būgną pavažiavus ir pastabdžius vairą vis tiek meta į viena pusę..

Gal kas turi minčių? Būčiau dėkingas..
Vartotojo avataras
milzinas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1603
Užsiregistravo: 26 Kov 2009, 20:17
Miestas: Kretinga

Standartinė milzinas »

Reikia sukelti kaladeles.jai neklystu.o kaip tai padaryti,nežinau,reik ziureti,gal kas is kolegu parasys,cia ne vienas turi.
Niekada neperženk ribos.Neperženges ribos niekada nesužinosi,kur ji yra.
kucinioks
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 24 Sau 2007, 15:48
Miestas: Klaipėda

Standartinė kucinioks »

turi omeny, kad stabdžių kaladėlės dabar stabdant nesiekia stabdžių būgno?
Fontanas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 386
Užsiregistravo: 28 Kov 2006, 21:48

Standartinė Fontanas »

kucinioks rašė:turi omeny, kad stabdžių kaladėlės dabar stabdant nesiekia stabdžių būgno?


Taip, reikia pareguliuoti, kad jau dedant būgną sunkiai užsidėtų.

F.
kucinioks
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 24 Sau 2007, 15:48
Miestas: Klaipėda

Standartinė kucinioks »

na tas atkrenta variantas.. stabdžių būgnas gana tampriai buvo dedamas.. šinadien bus bandoma stabdžių žarna imti žemėn gal yra kokiu kliūčių stabdžių skysciui lengvai patekti i dešniojo rato cilindriukus ir skystis nueina lengviausiu keliu t.y. i kairį ratą..
wilkas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 830
Užsiregistravo: 27 Rgs 2005, 14:33
Miestas: Rokiškis-Vilnius
Susisiekti:

Standartinė wilkas »

o nuorinta tikrai sistema gerai?
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas
Pranešimai: 8585
Užsiregistravo: 09 Vas 2004, 11:24
Miestas: Alytus

Standartinė Raimis »

Kolegos jau užsiminė apie kaladėlių sukėlimą. Taip, tai būtina, bet tik nereikia ten grūsti būgno per prievartą jau sukėlus kaladėles. Priešingai, kaladėles reikia nuleisti, laisvai uždėsite būgną, o paskui sukdami ranka sukelsite tiek, kiek reikia.
Kitas svarbus dalykas- ekscentrikai kaladėlių galuose (nepainioti su tais, kurie yra viduryje ir skirti sukėlimui). Juos reikia sureguliuoti taip, kad kaladėlė į būgną spaustųsi visu ilgiu. Jei buvote viską išardę, greičiausiai šis nustatymas pradingo ir reikia reguliuoti iš naujo.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
kucinioks
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 94
Užsiregistravo: 24 Sau 2007, 15:48
Miestas: Klaipėda

Standartinė kucinioks »

Taip, su tais ekscentikais viskas aišku.. Buvo mėginti visi variantai, bet..
gedizz
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 38
Užsiregistravo: 13 Vas 2004, 19:20
Miestas: Šilalė-Vilnius

Standartinė gedizz »

Jei su cilidriuku ir kaladelių prikėlimu viskas tvarkoje, tai belieka stabdžių žarnelė susenusi ir išbrinkusi arba vamzdelis kur užspaustas
kitoks
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2019
Užsiregistravo: 20 Vas 2004, 10:31
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Standartinė kitoks »

Raimis labai gerai viska aprase. Paminetos ir problemos su zarnelemis, vamzdeliais. Kaip supratau, sureguliuoti visus tuos ekscentrikus pavyko, tad lieka tik vienas klausimas: stabdziu bugnas nesudiles? Gal ji pratekinti jau laikas butu?
Skelbti atsakymą