Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

rollllx

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
rollllx
Forumietis
Forumietis

rollllx

Standartinė rollllx »

Sveiki, vardas mano yra Rolandas, man 21 metukai, esu Vilnietis, megstu visokias senienas, o ypac masinas , jau senokai esu uzsiregistraves siame forume, bet va kazkaip pamirsau prisistatyt.
Pats turiu ziguli 2102 1977 metu gamybos, kazkada pries 12 metu ji turejo mano tevas, atvazinejes 4 metukus jis ji pardave vienam seneliui is gretimo kaimo (man tada buvo 10 ar tai 11 metu) , ir ka, pernai vasara bevazinedamas motociklu, netycia uzmaciau musu senuka ziguliuka (pas ta pati seneli) bet jis jau buvo nurasytas ir stovejo uz tvarto po kazkokiu vaismedziu, visas (atsiprasant) apkakotas, pasirodo senelis juo dziaugesi nedaug, perkaitino varikli, uzklinijo stabdziai ir jis ji numete.
Daug negalvojes uzsukau pas ta seni, graziai pakalbejaom, pastaciau jam buteli ugninio vandens, ir jis man atidave ta antruka :P
Po pusantru metu krapstymosi antrukas mano is bjauraus anciuko pavirto grazuole gulbe :roll: :D
Oi cia biski daugiau prirasiau apie savo masiniuka nei apie save, ai tiekto :roll:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
VAZ 2102 '77m.
Vartotojo avataras
rollllx
Forumietis
Forumietis

Standartinė rollllx »

:wink:
VAZ 2102 '77m.
Vartotojo avataras
rollllx
Forumietis
Forumietis

Standartinė rollllx »

isviso ant bagazines 12 skirtingu daiktu :D
VAZ 2102 '77m.