Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Kolekcija - Arūnas_R

Skyrelis „Senovinės technikos modeliai“ yra skirtas diskusijoms apie senovinės technikos modelius, kurių originalui yra daugiau nei 30 metų. (1:43, 1:87, popieriniai modeliai ir pan.)

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Vartotojo avataras
KAISER
Forumietis
Forumietis

Standartinė KAISER »

Pritariu Virgui, malonu yra kolekcionuoti - pats procesas, ieškoti eksponatų ir kaupti savo kolekciją, žinoma kiekvienam pagal polinkį ir galimybes. O paskui parodyti kitiems tai ką pavyko surinkti :D
Clementinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Clementinas »

Grazus modeliai, turiu ir as toki pat mustanga, tai buvo mano pirmasis modelis... Pamenu gavau dar budamas gal kokiu 8, tai dar ir dabar sukelia siltus prisiminimus stovedamas ant lentynos, nepaisant to, kad subraizytas ir gerokai pazaistas...
Pradedantysis :D
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Man brangiausi yra gerokai pavazineta "Caika", kuria kazkada apie astuoniasdesimtuosius man serganciam angina nupirkes parnese tetis, mamos is Leningrado parveztas kazkoks Moskviciukas universalas, kuris buvo su olimpine simbolika ir kuri man taip nepatiko, kad as ja tada nutryniau ir is kazkokiu tevu kelioniu po Kryma parveztas "Maserati", turbut gruzinu gamybos. Esu tikras, kad niekam kitam isskyrus mane jie neturetu jokios kolekcijines vertes, o as ju nekeisciau i jokius unikumus ir raritetus :D