Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Moteriskas pavydas
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Dnepriuderis
- Forumietis

Situo klausimuabc rašė:Na tai savaitę namie (žmonai)jeigu nieko nepadarai,tai džiaukis,kad tiktai bamba,o ne pas kitą pabėga.,,Padarai'',ir vėl garažan.Ir vilkas sotus, ir avis sveika..Dnepriuderis rašė:Maniske pradeda bambeti kai savaite prasedziu garaze ir nieko nedarau namuose. Del dviej ar trieju dienu tai nieko nesako.
-
zeimeris
- Forumietis

-
Dnepriuderis
- Forumietis

-
Stumoklis24
- Forumo rėmėjas

-
artukas
- Forumietis

Vo cia tai bentDnepriuderis rašė:Mano zmona kai zenijaus i garaza atsivare harli ir pasake kad jis visada butu svarus grazus ir nepriekaistingas. Poto ji pardave ir nusipirko honda vt110. Visus pirkimus pardavimus pati susiorganizavo, man tik reikejo nuvaziuoti apziureti
-
zeimeris
- Forumietis

Pardave Harly ir dag blizganti,nepriekaistinga ? Ka tu i tai ?Dnepriuderis rašė:Mano zmona kai zenijaus i garaza atsivare harli ir pasake kad jis visada butu svarus grazus ir nepriekaistingas. Poto ji pardave ir nusipirko honda vt110. Visus pirkimus pardavimus pati susiorganizavo, man tik reikejo nuvaziuoti apziureti
Cadillac Eldorado 1983.4,1.V8.
-
Dnepriuderis
- Forumietis

-
zGs
- Naujokas

.... Na Gerą žmoną tada turite. Mano kai taip pat patvarko garažą, sutvarko mano išmėtytus įrankius... Tik viena bėda.. Sutvarkyt sutvarko, bet aš po jos sutvarkymų dar labiau visko neranduLEWIS rašė:Joooo.....Maniškė tai ,kai namus tvarko ir garažo nepamiršta-prašluoja,įrankius mano netvarkingai išmėtytus,į vietas sudėlioja-surūšiuoja ir t.t.mariussta rašė:Nepasisekė jums su žmonomis kolegos![]()
![]()
, kad reikia bėdavoti net forume. Maniškė labai supratinga tuo klausimu ir problemų šeimoje dėl "senų geležų" nekyla.
Aš - Automobilių fanatikas. Auto taisau daugiau negu su ja važinėju