Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

GEDIMINO SVENTE VILNIUJ 2010-09-17

Čia rasite informaciją apie būsimus ar jau įvykusius renginius, susijusius su senovine technika

Moderatorius: Moderatoriai

Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

del sventes

Standartinė VERSLOVAS »

Na ir aš praklausiau kažkur, kad vyks renginys šis:)nes man įtakoja mano įmonės veiklą tokie renginiai gan gerai:)) 17 dienos rytas ateina, ogi žiūriu mugininkų pilnas Gedimino pr,...pradedu dirbti- girdžiu lietuvių liaudies dainas visą dieną pro langą ir išgirdau, kad PASVEIKINKIM KLASIKINIŲ AUTOMOBILIŲ KLUBĄ!!!Žvilgt pro langą ir matau pilną būrį iriedančių oldtimerių :lol: čiumpu fotoaparatą ir kieman:)po 15 min reportažas jau čia iš įvykio vietos:) :lol:
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

ot buciau zinojes :roll: .Gal galit daugiau apie invalidke parasyt jej zinot kaip,is kur,kada?Galvojau kad be valdo invalidkes tokiu daugiau ner :roll: .
egiss
Forumietis
Forumietis

Standartinė egiss »

gal kai kam nelygis cia paskelbti... susirinko "savi" zmones publikai pasirodyti... ir padare svente visamm miestui... kokios cia prolemos...
Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

SMZ

Standartinė VERSLOVAS »

Sth55 prašau dar porą SMZ foto iš renginio 88888)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Kolchida
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kolchida »

Bet tie užrašai tą invalidkę padaro bedvasę,galėjo reklamai ką nors kitaip sugalvoti ,nei niokoti grąžų daiktą :x