Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M403 orginali išvaizda

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Na o čia yra 407 1959 m. lingės. tokios pačios kaip ir 402. :wink:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Geodezininkas rašė:ta prasme pakalt išardžius ant priekalo kad labiau išsilenktų? Bet kad jos ilgesnės ir matavau aš pagal metalo išlinkimą. Jos nesutrumpės. Knygoj rašo 1200mm turi būti, tai ta ryškiai per ilga kažkotais.
Tai jei rašo, kad turi būti 1200mm tai pas mane tokios ir yra. Išvada: 402, 403, 407 lingės yra identiškos. :wink:
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Geodezininkas »

dėkoju , o dar prie progos jei nesunku parasyk koks ilgis tu dvieju trumpiausiu lingiu.
Visi mirė iš juoko, o aš likau gyvas.
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

beje o kaip su greičių dėže, knygutėse paišo kad ten kur perjungimo mechanizmas jo dangtelis turi būti nelygus su tokiom iškiliom grotelėm.
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

Geodezininkas rašė:dėkoju , o dar prie progos jei nesunku parasyk koks ilgis tu dvieju trumpiausiu lingiu.

Ta prasme tu apie trumpiausius lapus?
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

jo, noriu įsitikint kad tokie pat, nes tos kur panašiausios jos kaškokios per ilgos, jei apatinės 2 kur lygios bus tokios pat tai perdėsiu jas ant tų viršutinių lingių kur jau viena apardyta.
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

taip apie lapus kalba. Nežinojau kaip pavadint ;).
Arisimo
Forumietis
Forumietis

Standartinė Arisimo »

31 cm ir 41,5cm. O dėl dėžės prie progos pasižiūrėsiu kokia jinai, nes ji ne pas mane, o pas giminaitį garaže :wink:
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Čia 402 greičių dėžė bet tas dangtelis, turėtų būti irgi tokios išvaizdos, neturiu tokių.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Toks dangtelis buvo tik ant 3-jų pavarų dėžių. Visai kitas pavaros parinkimo principas (analogiškas M20 ir GAZ21).
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!