Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

GREIČIŲ DĖŽĖS DANGTELIS?

Jei Jūs turite/matėte ar į Jūsų rankas pateko nežinomas eksponatas ar dalis - kolegos iš forumo pabandys Jums padėti.

Moderatorius: Moderatoriai

Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
algisb2
Forumietis
Forumietis

GREIČIŲ DĖŽĖS DANGTELIS?

Standartinė algisb2 »

Iškasiau,gal kas turit kokių minčių, nuo kokios technikos?29x10cm.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
VW 1600 Variant Typ3
Forumietis
Forumietis

...

Standartinė VW 1600 Variant Typ3 »

Gal ir apsijuoksiu prieš visą forumą, bet jis man labiau primena sovietinį tualetą, kuris budavo įmontuojamas grindyse :lol: (Bent jau tie baltos spalvos dažai, antroje nuotraukoje, man taip sufleruoja :roll: ).
Vartotojo avataras
rcepa
moderatorius
moderatorius

Re: GREIČIŲ DĖŽĖS DANGTELIS?

Standartinė rcepa »

algisb2 rašė:Iškasiau,gal kas turit kokių minčių, nuo kokios technikos?29x10cm.
Kolega Algi, o jeigu taip: nuplauti, pridėti liniuotę ( kad pamatytume mastelį)?Ir aiškiau, ir lengviau aptarti.
Bent jau nebūtų minties apie tarybinius tualetus.
algisb2
Forumietis
Forumietis

Re: ...

Standartinė algisb2 »

VW 1600 Variant Typ3 rašė:Gal ir apsijuoksiu prieš visą forumą, bet jis man labiau primena sovietinį tualetą, kuris budavo įmontuojamas grindyse :lol: (Bent jau tie baltos spalvos dažai, antroje nuotraukoje, man taip sufleruoja :roll: ).
Matau,kad kolega neskiriat santechnikos nuo technikos.Beje jei nežinai tai ir teršti temų nereiktų... :wink:
VW 1600 Variant Typ3
Forumietis
Forumietis

Re: ...

Standartinė VW 1600 Variant Typ3 »

algisb2 rašė:
VW 1600 Variant Typ3 rašė:Gal ir apsijuoksiu prieš visą forumą, bet jis man labiau primena sovietinį tualetą, kuris budavo įmontuojamas grindyse :lol: (Bent jau tie baltos spalvos dažai, antroje nuotraukoje, man taip sufleruoja :roll: ).
Matau,kad kolega neskiriat santechnikos nuo technikos.Beje jei nežinai tai ir teršti temų nereiktų... :wink:
Jūs paklausėt, gal kas turit kokių minčių-tai aš ir pasakiau savo mintį, galbūt tai nėra teisingas atsakymas, tačiau tai vis dėlto yra mano mintis :!: