Ištiesų ji visa buvo surūdyjus ir suplonėjo suminkštėjo taj manau su jokiu suvirinimu nesigaus nebet kokiam nerealiam specui.O šejp sprendžent pagal kitą dangty ir kitas skardas taj skarda Tuloj labai stora lyginant su Viatka ar Iž bardačiokų dangtelių skarda(sparnai bakas tokio pat storio).tadas1991 rašė:Su svarke virinti tokią "storą" skardą? Nu nežinau... Su "dvoike", jei seksis, gal iškart kiaurai nelįs, jei taškais varysi. O kaip su ištisine?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Tula t-200m
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
sth55
- Forumietis

-
cloudio
- Forumietis

-
sth55
- Forumietis

Kodėl galvojat kad vel rūdys?cloudio rašė:Norėjau siūlyti dangčius T200M, vienas lyg geras, kitas truputi apipjaustytas, kad įstatyt magnetą. Bet skardos sveikos, neišpuvę. Tik kaip suprantu, kitų skardų nenori.
O kaip tu nori daryt, man atrodo laiko klausimas bus, kada pradės rudys lįst visu gražumu.
-
darinux
- Forumietis

-
cloudio
- Forumietis

Sprendžiu iš savo patirties, nes dažiau savo mašinos dalį, kuri buvo stipiriai pažeista korozijos. Dažytojai iškart pasakė, kad iškels vėl rudis. O šveičiau rūdis, naudojau epoksidinį gruntą, plaušinį špaklių, dažus lakavau. Nereikėjo nei jokių žiemų ir druskų, kai dažus pradėjo kelti rūdys.
Bet tavuoju atveju gal ir gerai bus. Nors aš nelinkęs rizikuoti tokius darbus darant, nes geriau iškart padaryt užtikrintai ir gerai.
Bet tavuoju atveju gal ir gerai bus. Nors aš nelinkęs rizikuoti tokius darbus darant, nes geriau iškart padaryt užtikrintai ir gerai.
-
sth55
- Forumietis

Sutinku su viskuom išskyrus kad nusmeliavus nerūdys nes kiak aš žinau po smėliavimo dar greičiau rūdyja.Viktoraz3 rašė:Šiaip jei dar nusmeliavus ir parinkus gerą gruntą metalas palei viska turėtu ilgiau nerudyt, nes su smeliu atsinaujina metalo paviršius, o jei šveičiant dratviniu tai rudžių 100% neiššveisi.
-
sth55
- Forumietis

-
sth55
- Forumietis

Ydėkit dešnio dančio foto,gal ir nupirkčiau jei matysiu kad nieko nebus.cloudio rašė:Norėjau siūlyti dangčius T200M, vienas lyg geras, kitas truputi apipjaustytas, kad įstatyt magnetą. Bet skardos sveikos, neišpuvę. Tik kaip suprantu, kitų skardų nenori.
O kaip tu nori daryt, man atrodo laiko klausimas bus, kada pradės rudys lįst visu gražumu.