http://autopilot.kommersant.ru/issues/a ... 03/74.html
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Rusu kopijavimas
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
-
Masiniuxs
- Forumietis

Rusu kopijavimas
Gal kam idomu pasiziureti kaip rusai kopijuodavo nuo kitu
Jaunasis senos technikos gerbejas
-
Masiniuxs
- Forumietis

-
Fon
- Forumietis

-
kitoks
- Forumietis

GAZ A, buvo gaminami pagal FOR A licenzija (kaip ir GAZ AA), tad jokia cia vagyste - visa gamykla (tuo metu JAV tai jau buvo seniena) buvo nupirkta. Fiat 124 (VAZ 2101), gamintas pagal FIAT licenzija, tad ir cia jokio kriminalo nera. Nepamenu, kaip buvo su FORD V8 40, bet stai OPEL KADET K38 trumpa istorija tokia: po karo, rusai persiveze visa gamykla (ar bent jau tai, kas is jos buvo like) ir tam turejo siokia tokia teise, nes buvo nugaletojai... Kai kurie straipsnyje pateikti palyginimai svelniai tariant, nelabai panasus, na ir be jokios abejones - tam tikri modeliai isoriskai buvo nukopijuoti
Tiesa, nežinau, ar visos proporcijos buvo islaikytos... O gal tos kopijos buvo tam tikru automobiliniu madu vaikymasis? Gal kas turi daugiau informacijos?
-
Lukas.
- Forumo rėmėjas

Jau kokius 2jus metus, karts nuo karto aš pagalvoju, nuo ko gi nužiurėta Lada 8/9, šitoj nuorodoj pateikta, kad nužiurėta nuo Nissan sunny, ar kokio ten, gaila, kad nesuprantu, kas rusiškai ten parašyta, tad galbūt dalykas, kurį dabar pasakysiu-visiška mano sapalionė: Taigi, kažkada priejau išvadą, kad Lada 2109, bent jau sedano kėbulu, yra nužiurėta nuo fiat regata. Niekur internete nerandu, kad tai tikras faktas, bet pagal mane kaip ir logiška-praktikškai visos lados nužiurėtos nuo fiat'ų, o ir išvaizda bent jau man yra artimesnė, nei to nissano. Ką manote?
-
Masiniuxs
- Forumietis

-
sth55
- Forumietis

-
pxaxuxlxixuxs
- Forumietis

Būtų logiška, bet juk pirmiau atsirado 2109 hečbekas. Sedanas daug vėliau.Lukas. rašė:Jau kokius 2jus metus, karts nuo karto aš pagalvoju, nuo ko gi nužiurėta Lada 8/9, šitoj nuorodoj pateikta, kad nužiurėta nuo Nissan sunny, ar kokio ten, gaila, kad nesuprantu, kas rusiškai ten parašyta, tad galbūt dalykas, kurį dabar pasakysiu-visiška mano sapalionė: Taigi, kažkada priejau išvadą, kad Lada 2109, bent jau sedano kėbulu, yra nužiurėta nuo fiat regata. Niekur internete nerandu, kad tai tikras faktas, bet pagal mane kaip ir logiška-praktikškai visos lados nužiurėtos nuo fiat'ų, o ir išvaizda bent jau man yra artimesnė, nei to nissano. Ką manote?
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
©Aš Pats
-
dzivilis
- Forumietis