Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Rusu kopijavimas

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Masiniuxs
Forumietis
Forumietis

Rusu kopijavimas

Standartinė Masiniuxs »

Gal kam idomu pasiziureti kaip rusai kopijuodavo nuo kitu :wink:
http://autopilot.kommersant.ru/issues/a ... 03/74.html
Jaunasis senos technikos gerbejas :pionierius:
Vartotojo avataras
Gabris
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gabris »

O GAZ m20 nepaminėta ar neturi analogo?
tel 864140582 senienų reikalais galima skambint betkuriuo paros metu :wink:
mail: gabrisx@gmail.com
Vartotojo avataras
Masiniuxs
Forumietis
Forumietis

Standartinė Masiniuxs »

Gaila bet ne :?
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

GAZ 20 Pobieda - vienintelis SSSR automobilis , kuris nebuvo 1 : 1 nukopijuotas nuo ko nors . Dar a.a. Suslavičius kadaise man tai išaiškino :D
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

GAZ A, buvo gaminami pagal FOR A licenzija (kaip ir GAZ AA), tad jokia cia vagyste - visa gamykla (tuo metu JAV tai jau buvo seniena) buvo nupirkta. Fiat 124 (VAZ 2101), gamintas pagal FIAT licenzija, tad ir cia jokio kriminalo nera. Nepamenu, kaip buvo su FORD V8 40, bet stai OPEL KADET K38 trumpa istorija tokia: po karo, rusai persiveze visa gamykla (ar bent jau tai, kas is jos buvo like) ir tam turejo siokia tokia teise, nes buvo nugaletojai... Kai kurie straipsnyje pateikti palyginimai svelniai tariant, nelabai panasus, na ir be jokios abejones - tam tikri modeliai isoriskai buvo nukopijuoti :wink: Tiesa, nežinau, ar visos proporcijos buvo islaikytos... O gal tos kopijos buvo tam tikru automobiliniu madu vaikymasis? Gal kas turi daugiau informacijos?
Vartotojo avataras
Lukas.
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Lukas. »

Jau kokius 2jus metus, karts nuo karto aš pagalvoju, nuo ko gi nužiurėta Lada 8/9, šitoj nuorodoj pateikta, kad nužiurėta nuo Nissan sunny, ar kokio ten, gaila, kad nesuprantu, kas rusiškai ten parašyta, tad galbūt dalykas, kurį dabar pasakysiu-visiška mano sapalionė: Taigi, kažkada priejau išvadą, kad Lada 2109, bent jau sedano kėbulu, yra nužiurėta nuo fiat regata. Niekur internete nerandu, kad tai tikras faktas, bet pagal mane kaip ir logiška-praktikškai visos lados nužiurėtos nuo fiat'ų, o ir išvaizda bent jau man yra artimesnė, nei to nissano. Ką manote?
Vartotojo avataras
Masiniuxs
Forumietis
Forumietis

Standartinė Masiniuxs »

Istikro teisingai jie kopijavo su licenzija netaip kaip kokie "Kinieciai " :D
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

O Luazai,Latvijos,Invalidkes?Rejškias nekopijiotos,pats kiek domejaus nieko net panasaus neradau kad būtų senesnių ar tu pačiu metų.
Vartotojo avataras
pxaxuxlxixuxs
Forumietis
Forumietis

Standartinė pxaxuxlxixuxs »

Lukas. rašė:Jau kokius 2jus metus, karts nuo karto aš pagalvoju, nuo ko gi nužiurėta Lada 8/9, šitoj nuorodoj pateikta, kad nužiurėta nuo Nissan sunny, ar kokio ten, gaila, kad nesuprantu, kas rusiškai ten parašyta, tad galbūt dalykas, kurį dabar pasakysiu-visiška mano sapalionė: Taigi, kažkada priejau išvadą, kad Lada 2109, bent jau sedano kėbulu, yra nužiurėta nuo fiat regata. Niekur internete nerandu, kad tai tikras faktas, bet pagal mane kaip ir logiška-praktikškai visos lados nužiurėtos nuo fiat'ų, o ir išvaizda bent jau man yra artimesnė, nei to nissano. Ką manote?
Būtų logiška, bet juk pirmiau atsirado 2109 hečbekas. Sedanas daug vėliau.
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Standartinė dzivilis »

butu idomu ir motociklu kopijavimo saltiniu suzinoti :wink: