DonciaXXXL rašė:kas cia forume vis per critical error? ka cia taisot, kad jokiu taisymu nematyt?
Jeigu galima nukopijuokite visą tekstą kurį matote.
Asmeniškai man kai būna toks pranešimas - vadinasi būna užstrigęs serveris, kuris po perkrovimo atsigauna.
DonciaXXXL rašė:kas cia forume vis per critical error? ka cia taisot, kad jokiu taisymu nematyt?
Jeigu galima nukopijuokite visą tekstą kurį matote.
Asmeniškai man kai būna toks pranešimas - vadinasi būna užstrigęs serveris, kuris po perkrovimo atsigauna.
Kažkaip lyg ir buvo sakyta, kad parduotų daiktų skelbimai netrinami ar klystu?
Kažkas pardavinėjo mėsos pjaustyklę, buvo ji rezervuota iki savaitgalio. Jei žmogus nupirko, tai gal būtų užtekę tik tai ir parašyt, bent jau būtų išlikusios nuotraukos, kokio panašaus daikto ieškot. Dabar panašu kad "po blatu" gavos. Savi nupirko, skelbimą ištrynė
tel 864140582 senienų reikalais galima skambint betkuriuo paros metu
mail: gabrisx@gmail.com
Skelbimai, kurie pažeidžia forumo taisykles, ištrinami. Tai nebūtinai atsitinka tą pačią dieną, kai parašytas skelbimas. Yra ištrinama visa tema su visais komentarais.
Vartotojai patys negali ištrinti savo skelbimų, jei juose jau parašyti atsakymai - tokiu atveju jie gali ištrinti tik savo rašytą tekstą. Tačiau už tokius darbus jie baudžiami.
Kipshas rašė:Skelbimai, kurie pažeidžia forumo taisykles, ištrinami. Tai nebūtinai atsitinka tą pačią dieną, kai parašytas skelbimas. Yra ištrinama visa tema su visais komentarais.
Vartotojai patys negali ištrinti savo skelbimų, jei juose jau parašyti atsakymai - tokiu atveju jie gali ištrinti tik savo rašytą tekstą. Tačiau už tokius darbus jie baudžiami.
Taip, apie pjaustyklę aš ištryniau, nes neatitiko forumo taisyklių.