Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Naujos Vilnios kompresorius ir smeliavimas: ar suderinama?
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
Laimius
- Forumietis

-
dragis69
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
purefuture
- Forumietis

Sveiki visi, naujokas as ciaLaimius rašė:Uz tokius pinigus tai tikrai drasiai gali pasiimti , resiveris ju berots eidavo 200 ar 270ltr ymesiutau tokio orginale foto kad ysivaizduotai kaip kas turi buti
sio kompresoriaus bakas 230l. nasumas 630L/min, originalus variklis senesniu 4.2 kW, V formos nasumas 1000L/min.
bet kaiko ir as apie ji nežinau, todel noreciau, kad kaikas man padetu:
1) sio kompresoriaus mazasis stumoklis turi 4 kompresinius ziedus, ar 3 kompresinius+1 tepalini?
2) gal kas zino koks tarpelis ziedu turi but sudejus i cilindra? pas mane apie 2-4 mm, tai cia daug ar mazai kaip rusiskam daigtui??
3) gal zinot kur jam daliu butu galima gaut nauju?
4) koks turetu but jo alkuninio veleno sukimosi greitis? gal 1030aps/min?
Gal kas gali atsakyt i siuos klausimus
-
Laimius
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis

-
purefuture
- Forumietis

atradau kompresoriu 20 metu nenaudota, sakau reik paziuret kaip is vidaus atrodo
cilindras neismaltas, ploksteles ledines, tarpines pakirmije truputi. Reiks pirkt medziagos ir karpyt kada, tik idomu kiek ji kainuoja 
Dar nera tepalo matuoklio. Gal savo gali nufotkines is arti idet, kad zinociau panasiai kaip atrodo.
Velenas pas mane sukasi 850~aps/min, yra originalus apsauginis voztuvas, susitvarkiau paleidimo/sustabdymo rele (isjungia varikli prie 9.8 ATm isijungia prie 6 Atm )
Tik keisciausia, kad nuemes celindrus ant mazojo stumiko radau 4 kompresinius ziedus...nesu niekad to mates, todel idomu kas pas kitus kompresoriui randas
Dar nera tepalo matuoklio. Gal savo gali nufotkines is arti idet, kad zinociau panasiai kaip atrodo.
Velenas pas mane sukasi 850~aps/min, yra originalus apsauginis voztuvas, susitvarkiau paleidimo/sustabdymo rele (isjungia varikli prie 9.8 ATm isijungia prie 6 Atm )
Tik keisciausia, kad nuemes celindrus ant mazojo stumiko radau 4 kompresinius ziedus...nesu niekad to mates, todel idomu kas pas kitus kompresoriui randas
-
Laimius
- Forumietis

-
purefuture
- Forumietis

-
Laimius
- Forumietis