Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Jungikliai,rozetės ir pan.

Šioje temoje diskutuojama apie antikvarinius daiktus, turimos kolekcijos, užduodami klausimai ir etc.

Moderatoriai: Shumeras, Moderatoriai

Forumo taisyklės
Tema skirta tik diskusijoms.

Komerciniai skelbimai keliami čia: http://www.oldtimers.lt/viewforum.php?f=56
judosius
Forumietis
Forumietis

Standartinė judosius »

ačiū, o dabar galiu padovanoti, tik nežinau kam, nes čia matau jus du , kolekcionierius. Aš iš Kauno, tai kauniečiui atiduoti būtu patogiau. Žinoma jeigu reikia. man jie nereikalingi. turiu ir el skaitikliu, bei kalchozniku ar kaip juos ten vadinat, tik be stiklu. vienais metais visi staiga sutrūko.
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

judosius rašė:ačiū, o dabar galiu padovanoti, tik nežinau kam, nes čia matau jus du , kolekcionierius. Aš iš Kauno, tai kauniečiui atiduoti būtu patogiau. Žinoma jeigu reikia. man jie nereikalingi. turiu ir el skaitikliu, bei kalchozniku ar kaip juos ten vadinat, tik be stiklu. vienais metais visi staiga sutrūko.
Sveikinu Ikarus280 :D :!:
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

judosius rašė:ačiū, o dabar galiu padovanoti, tik nežinau kam, nes čia matau jus du , kolekcionierius. Aš iš Kauno, tai kauniečiui atiduoti būtu patogiau. Žinoma jeigu reikia. man jie nereikalingi. turiu ir el skaitikliu, bei kalchozniku ar kaip juos ten vadinat, tik be stiklu. vienais metais visi staiga sutrūko.
Kaip cia taip galejo nutikt kad suskilo?Gal jie slapi buvo ir staigiai pasalo iki +4laipsniu?
judosius
Forumietis
Forumietis

Standartinė judosius »

Jie yra pas mane garaže. visi trys. kai pradėjau naudotis garažu, stiklai nebuvo prisukti, tik kažkaip, nepamenu kaip - uždėti. Aš pamaniau kad viskas turi būti tvarkinga, ir prisukau tuos stiklus. Nepamenu keliu w. lemputės buvo, gal per stiprios. Ir vieną dieną pamačiau kad visi trys stiklai suskilę. buvo žiema, gal uždegus per stiprus temperatūros skirtumas buvo, tai ir suskilo.
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

judosius rašė:Jie yra pas mane garaže. visi trys. kai pradėjau naudotis garažu, stiklai nebuvo prisukti, tik kažkaip, nepamenu kaip - uždėti. Aš pamaniau kad viskas turi būti tvarkinga, ir prisukau tuos stiklus. Nepamenu keliu w. lemputės buvo, gal per stiprios. Ir vieną dieną pamačiau kad visi trys stiklai suskilę. buvo žiema, gal uždegus per stiprus temperatūros skirtumas buvo, tai ir suskilo.
nu nežinau pas mane ir ziema lauke kolchoznikas su 100w lempute dega ir nieko,stiklas ir slampa ir apsisninga.
Vartotojo avataras
Ikarus280
sendaikčių ekspertas
sendaikčių ekspertas

Standartinė Ikarus280 »

susitarsim, pasiimsiu viską kas tilps :D domina ir kitos buitinės senienos :-)
Vartotojo avataras
Ikarus280
sendaikčių ekspertas
sendaikčių ekspertas

Standartinė Ikarus280 »

sth55 rašė:kolchoznikas su 100w lempute dega ir nieko,stiklas ir slampa ir apsisninga.
patariu 60w isisukti
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Ikarus280 rašė:
sth55 rašė:kolchoznikas su 100w lempute dega ir nieko,stiklas ir slampa ir apsisninga.
patariu 60w isisukti
Tipo gali korpusas plastikinis issilydyt?
Vartotojo avataras
Ikarus280
sendaikčių ekspertas
sendaikčių ekspertas

Standartinė Ikarus280 »

sth55 rašė:Tipo gali korpusas plastikinis issilydyt?
įdėsiu foto kolchozniku kur buvo 100w lemputės, plastikas sutrupa
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

Ikarus280 rašė:
sth55 rašė:Tipo gali korpusas plastikinis issilydyt?
įdėsiu foto kolchozniku kur buvo 100w lemputės, plastikas sutrupa
Taigi keramikinis patronas,tai gal ir del to plastikas pasidaro labai sausas :-) ,visos metalines dalys surudyja?