Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

M-72H 1958m.

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
kupikas
Forumietis
Forumietis

Standartinė kupikas »

gali užsikniedyt ir nereiks naujų
TVR
moderatorius
moderatorius

Standartinė TVR »

Nesunkiai galima ir pačiam pasidaryti. Tam puikiai tinka VAZ kaladėlių andėklai, susipjaunat reikiama dydi, priklijuojat ir užkniedijat.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Ne savo temoj, bet kolegai Wital manau irgi aktualu.
Gal kas papasakos kokio diametro kniedemis geriausia kniedyti? Su pavyzdziais jei galima.
868338514
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

Standartinė Wital »

TVR rašė:Nesunkiai galima ir pačiam pasidaryti. Tam puikiai tinka VAZ kaladėlių andėklai, susipjaunat reikiama dydi, priklijuojat ir užkniedijat.
Labai vertinga infomacija ir geras klijavimo būdas. bėda, kad man trūksta ne tik antdėklų, tačiau visų kaladėlių su aliumininiu karkasu.
Vartotojo avataras
karolukas
Forumietis
Forumietis

Standartinė karolukas »

Ar cia tik man atrodo ar taip istikruju yra jog priekine sake i vidu sulinkusi ?
Nėra kelio ir man jo nereikia ...
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

Standartinė Wital »

karolukas rašė:Ar cia tik man atrodo ar taip istikruju yra jog priekine sake i vidu sulinkusi ?
tikriausiai Jus teisus, vienoje svirtyje buvo net nulaužta detalė. Matyt gerai būta kažkur atsitrenkta. Lyginti jau nebandžiau, mes gali gautis dar kreiviau.
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

M-72

Standartinė Kęstutis 57 »

Iš kokios medžiagos turėtų būti atraminės pagalvėlės rodykle pažymėtoje vietoje? Ar kažkokiais klijais įklijuoti, ar daryti truputėlį didesnes ir įsprausti? Darbinė aplinka tepalas.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Vartotojo avataras
Wital
Forumietis
Forumietis

Re: M-72

Standartinė Wital »

Kęstutis 57 rašė:Iš kokios medžiagos turėtų būti atraminės pagalvėlės rodykle pažymėtoje vietoje? Ar kažkokiais klijais įklijuoti, ar daryti truputėlį didesnes ir įsprausti? Darbinė aplinka tepalas.
Mano buvo guminės, senąsias ir palikau, nes buvo dar, manau, tinkamos eksploatacijai.
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

M-72

Standartinė Kęstutis 57 »

Mano taip pat tikriausiai buvo guminės. Spėju vien todėl, kad radau toje vietoje. Bet jeigu tai būčiau radęs kažkur kitur sunku būtų atspėt. Liko kažkas panašaus į žele. Tikriausiai ankstesnis šeimininkas pasidarė tą dalį iš paprastos gumos.
Paskutinį kartą redagavo Kęstutis 57 16 Gru 2010, 19:15, redaguota 1 kartą(us).
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
mesa1418
Forumietis
Forumietis

Standartinė mesa1418 »

gumines, su tepalu ir atsuktuvu labai nesunkiai isispraude vieton