Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Tula t-200m
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
sth55
- Forumietis

-
GERASS
- Forumietis

Vyriokai, ramiau. sth55, nebūk karštašiknis, visi suprantame, kad Guoliau šendien prasta diena, arba padaugino....sth55 rašė:Koki suda asileGuolis rašė:nu kaip neidomu, as visalaik stebiu, kaip tu suda mali....![]()
Pats idek projekta jei toks protingas
![]()
Isvis ka cia sedi sitam forume jei tepliotis bijai?Ka pamatyt nori?Kaip per savaite moca kaip nauja padarysiu?Nepatinka,huinia tai ir neziuri.
Reikia mėgti tai,ką darai,net ir grubiausias pakyla iki kurybos...
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
Motociklų emblemų gamyba ir kitos reklamos paslaugos 863584506
-
sth55
- Forumietis

I tema:isardziau ,,labai gero'' stovio ratus.Kai issuki varztus turetu tos skardos(ratlankis)nukris nuo padangos,bet man nenukrito tai plesiau su rankom,poto su atsuktuvu tada su Izinem lopetelem(skirtom padangas numontuot) bandziau nulupt,bet baigesi,kad tiek reikejo kad nulupt ratlanki nuo padangos.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
sth55
- Forumietis

-
Guolis
- Forumietis

Anei man vakar diena bloga, anei as pergeriau, sekmes "projekte"
:
ir sekantis sedevras:sth55 rašė:Žinau chaltūra bet kad kažkas suvirintu bus labaj daug darbo ir pinigų tėvas taj sako surast gerą dangty,bet aš nesutinku.Panzerchrist rašė:Gal vis delto geriau paieskoti kas turetu svarke ir galetu suremontuoti ta vieta?Manau, kad Vilniuje tikrai rastum kas galetu sutvrkyti uz normalia kaina.Nes tai ka planuoji daryti - tikra chaltura.sth55 rašė:Lopysiu tik kad neturiu svarkės taj užgruntuosiu iš vidaus užklijuosiu stiklo plošto o iš išorės užšpakliuosiu.skamba kad daryčiau kad parduot
![]()
.
sth55 rašė: tai kad 30 nelabai kada buna,nebent technikos nepriziuri ir neremontuoji,siaip as laikau stambiu remontu kai reikia keist 50 proc. ir daugiau daliu,ant TSRS technikos kiek teko susidurt buna kad uztenka mazga isardyt ir surinkt ir gedimas dingsta.sth55 rašė:
-
sth55
- Forumietis

Tai sakau idek savo projekta ir pademonstruok kaip reik remontuot technika,jei ka as irgi zinau kad reik skyles uzvirint,tureciau suvirinimo aparata uzvirinciau.O del to kad uztenka isardyt ir surinkt tai cia sneku ne apie kebulo,o apie variklio remonta.Guolis rašė:Anei man vakar diena bloga, anei as pergeriau, sekmes "projekte":
ir sekantis sedevras:sth55 rašė:Žinau chaltūra bet kad kažkas suvirintu bus labaj daug darbo ir pinigų tėvas taj sako surast gerą dangty,bet aš nesutinku.Panzerchrist rašė: Gal vis delto geriau paieskoti kas turetu svarke ir galetu suremontuoti ta vieta?Manau, kad Vilniuje tikrai rastum kas galetu sutvrkyti uz normalia kaina.Nes tai ka planuoji daryti - tikra chaltura.sth55 rašė: tai kad 30 nelabai kada buna,nebent technikos nepriziuri ir neremontuoji,siaip as laikau stambiu remontu kai reikia keist 50 proc. ir daugiau daliu,ant TSRS technikos kiek teko susidurt buna kad uztenka mazga isardyt ir surinkt ir gedimas dingsta.sth55 rašė:
-
sth55
- Forumietis

Ivertinkit
viska buvau isploves,kaladeliu darbini pavirsiu su smulkiu svitriniu ir poto su skiedikliu nuvaliau,naujai sutepiau.Plienines detales ir pr kaladeles aliumine dalis pajuodusios ne del to kad neisploviau(nes isploviau):
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
mesa1418
- Forumietis

-
spoileriz
- Forumietis

Kaladėlių darbinį paviršių sutepei ? Šiaip reikės ir man pabandyt. O aliuminė dalis pajuodus ne dėl to, kad išplovei, bet dėl to, kad išplovei?sth55 rašė:Ivertinkitviska buvau isploves,kaladeliu darbini pavirsiu su smulkiu svitriniu ir poto su skiedikliu nuvaliau,naujai sutepiau.Plienines detales ir pr kaladeles aliumine dalis pajuodusios ne del to kad neisploviau(nes isploviau):